Saç Ekimi Sonuçları
Bu arada ekimin hayirli olsun. Kusura bakma arkadas, konuna langirt Bayern münih´le baslamisim!
Iyi cesaret etmissiniz komple estetik valla brawo hoc am
Alıntı yapılan: ruhi mücerret - 12 Aralık 2017, 23:31:44bize bayern münih çıkınca bende senin gbi oldum yatak döşek oldum:) .....alnın şişmiş ilaç akmış gözler vs iç kısma o şiş olduğu için sana öyle geliyor çizgin gayet iyi sıkıntı yok geçmiş olsun..3 güne şişlik ödem falan kalmaz25.11.2017 Bayern münihi, kendi sahamizda 2:1 maglup ettik (Borussia Mönchengladbach). Korkulacak bir durum yok!!!
bize bayern münih çıkınca bende senin gbi oldum yatak döşek oldum:) .....alnın şişmiş ilaç akmış gözler vs iç kısma o şiş olduğu için sana öyle geliyor çizgin gayet iyi sıkıntı yok geçmiş olsun..3 güne şişlik ödem falan kalmaz
Alıntı yapılan: Hatayli - 14 Aralık 2017, 21:36:24Alıntı yapılan: ruhi mücerret - 12 Aralık 2017, 23:31:44bize bayern münih çıkınca bende senin gbi oldum yatak döşek oldum:) .....alnın şişmiş ilaç akmış gözler vs iç kısma o şiş olduğu için sana öyle geliyor çizgin gayet iyi sıkıntı yok geçmiş olsun..3 güne şişlik ödem falan kalmaz25.11.2017 Bayern münihi, kendi sahamizda 2:1 maglup ettik (Borussia Mönchengladbach). Korkulacak bir durum yok!!!Burada 3 luk yapariz onlari:))
Alıntı yapılan: Asimavi - 14 Aralık 2017, 21:49:53Alıntı yapılan: Hatayli - 14 Aralık 2017, 21:36:24Alıntı yapılan: ruhi mücerret - 12 Aralık 2017, 23:31:44bize bayern münih çıkınca bende senin gbi oldum yatak döşek oldum:) .....alnın şişmiş ilaç akmış gözler vs iç kısma o şiş olduğu için sana öyle geliyor çizgin gayet iyi sıkıntı yok geçmiş olsun..3 güne şişlik ödem falan kalmaz25.11.2017 Bayern münihi, kendi sahamizda 2:1 maglup ettik (Borussia Mönchengladbach). Korkulacak bir durum yok!!!Burada 3 luk yapariz onlari:)) Levandosky olmasaydı iyidi roben falan vi çözüm bulunurda levo sıkıntı.
Sıklık suan iyi bence o saçların için coklu greftler olduğu için hepsi çıkarsa tatmın eder diye düşünüyorum bir kısmıda kabuk temızlemesınde dokulmustur sonuçla birlite çıkar zaten alana bakılırsa 2850 greft var.
Alıntı yapılan: Hintell - 14 Aralık 2017, 19:20:03Sıklık suan iyi bence o saçların için coklu greftler olduğu için hepsi çıkarsa tatmın eder diye düşünüyorum bir kısmıda kabuk temızlemesınde dokulmustur sonuçla birlite çıkar zaten alana bakılırsa 2850 greft var.Bu arada cizginiz hintell Beyin cizgisine cok benziyor. Umarim sonucunuzda okadar guzel olacak
Hocam bu Beşiktaş’ın kurasından sonra hala şoktasın sen:)) nasıl oldu son durum
Hayırlı olsun hocam keşke daha önce ektirseydin senin sonucu görüp ona göre karar verirdim açıklık aynı inşallah güzel sonuç alırsın açıklık az zaten