Arkadaşlar , öncelikle herkese slm .Yaklaşık bır yıldır saç ekim merkezlerini inceliyorum ve Ankara'da ikamet ediyorum. 01.12.2017 tarihinde öncesinde anlaşma sağladığım bir klınikle saç ekimi yatırmak için İstanbul'a geldim .Zaten gruba kayıt olmadan önce paylaşımlarınızı okuyordum , anlaştığım yere gidip durumu görünce para mı geri alıp bütçem doğrultusunda ve sizin görüşlerinizi , yapılan işleri göz önüne alarak Estemylife saç ekim merkezimde karar kıldım.Aslında gruba kayıt olup paylaşım yapmak gibi bir niyetim yoktu ,aldığım karar da etkili olduğunuz için bunu kendime borç bildiğim için ve karar aşamasında olan arkadaşlara destek olabilmek açısından tüm süreci paylaşmak istiyorum.
Saç traşı sonrasında ense bölgeden greft alımlarını Ayşen , Ayşegül ve Esra hanımla birlikte greft düzenlemesini Deniz bey yaptı.Sonrasında Hasan bey elmas uçlu bir cihazla kanal açımını yatı işi bittikden sonra aynı üçlü bayanlı ekip ekimi gerçekleştirdi.
Ben şakak bölgrsinin daha belirgin üçgen olmasını isterken ve bunun için yeteri kadar sağlıklı sayıda greft olduğunu söylememe ramen Hasan bey bunun doğru tercih olmayacağını tam tersıne doğal durmayacağını söyledi , saygı duymak zorunda kaldım.
Aslında 2000 greft yeterli olacakken Hasan hoca doğal olmasının ilk şartının ekilecek alanın dar olması ve greft sayısının yeterli olmasıdır dedi , bu nedenle 2800 kadar almayı düşünüyorum ,zaten saç köklerinin çoğunda iki şaç varken kalanında 3 hatta 4 saç var sen bana bırak İnşallah pişman olmaıyacaksın dedi.Yalnız o lokal anestezi olayı nedir öyle hafızamı kaybettim sanki birde bu acısız olanıymış.