Saç Ekimi Sonuçları
Şu an durum ne hocam
Hocam bu konuyu görünce bana da bir cesaret geldi.6 Kasım'da iç hastalıklarından randevu aldım (üroloji için önce iç hastalıklarına görünmek gerekiyormuş) doktora bu ilaçlardan bahsedecem ve genetik dökülme için tedavi olmak istediğimi söyleyecem pek bir umudum yok yardımcı olması konusunda ama bakalım.Sormak istediğim şey şu siz kontrolü nerede yaptırıyorsunuz? İlacın herhangi bir kötü etkisinin olmadığına nerede bakıyorsunuz yani? Devlet ya da şehir hastanesinde bakarlar mı?
Hocam güncelleme yapabilme şansınız var mı?Bir de sanırım arada avodart kullanıyorsunuz. Finasterid aldığınız gün aynı anda avodart alıyor musunuz yoksa atıyorum haftanın 5 günü finas 2 günü avodart gibi mi alıyorsunuz?
SELAM aleykum bir kac sorum olacak sana kardesim yasım 27 merak ediyorum 30 yasına kadar hic bir urun kullandınmı genetik dokulmem 22 yasında basladı ben su ana kadar bir sey kullanmadım sadece sabun kullandım hic sampuan kullanmadım ama bende de seboreik dermatit yapıyor sabun lada kepekli bir sac sampaunlarada gecmek istemiyorum babamın sulalesı hic kullanmayarak fırca gibi sacları var dayım gil genc yaslarda sampuanlar joleler boyalar fıs fıslar kullanarak 30ına kadar kel kaldılar merak ediyorum kendine soruyormusun acaba sampuanlardanmıdırerken dokulme baslattırıyor cunku eskilere bakıyorum genetik dokulmesi olan bile 35ten sonra baslıyormus bende sonum dayım gil gibi olmasın diye proscara basladım 3 aydır benim on scalp bolge seyreliyor acılmalar basladı sende bu ilaclar sivilcelenme yapıyormu tedavine baktım dudasterid haftada 3 kez agır degilmi ben 6 gun proscar ve haftada 1 kez dudasteride baslamayı dusunuyorum yada sadece dudasterid haftada iki kez ne dersin sence hangisi daha mantıklı
Bu arada şakakları beğenmiyorum. 10 yıldır kötü. Oralara ekim yaptırmak istiyorum. Bundan sonra daha çok yazarım. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Pes etmek yok arkadaşlar.
Bence sakaklarında yasına gore normal kafa sekline yakısmıs heanden shoulder cling sampuan gercekten cok iyidir bende 3 ay kullanmıstım cok ferahlatıcı bir sampuandı dermatiti yok edecek sampuan ama headen turu sampuanlar benim sac dokulmemi arttırıyor ve sacım tez yaglandırıyordu o yuzden bıraktım birde 1 tanee daha sorum olacaktı 20 ile 28 30 yas aralıgında hic ilac kullandınızmı size bunuda soyliyeyim bu yas aralıgında hic agresif bir dokulme yasamamıssınız sizde minoxidil dongulerinden dolayı saclarınız donem donem seyrelme ye ugramıs veya streste etken olmus bana gelince ben ilacların sizin üzerinizde yan etkilerini öğrenmek istedim ve aklımda olan soruları sordurmaktı amacım arastırmacıyım bu dalda bu yüzden sizden bilmiyormuş gibi sordurmak istedim yan etkilerini öğrenmek için umarım büyük bir yan etki yaşamazsınız kontrollerini zi her zaman yapın...
Son resimlere göre konuşacak olursak,Saçınız başladığınız duruma göre baya iyi fakat sanırım biraz kalite kaybı var şakaklarda çünkü 1 2 sayfa önceki resimlerinizde en bölge özellikle şakaklar daha gürdü ama belki yanılıyorumdur
Minox bırakılmış olmasına rağmen güzel görüntü.
Merhaba. Saç dökülmem 20 yaşında başladı ve 27 yaşına kadar idare etti. 27 yaşında ise agresif bir dökülme başladı. Ben de Minoxil kullandım. Minoxil ise seboreid dermatid yaptı. Zamanla etkisi kayboldu. 30 yaşından itibaren finasterid kullanıyorum. Spermde sıvılaşma oldu ama öyle ağır değil. Zaten sık sık ürolojiye gidiyorum. Çok şükür Jinokomasti hiç yok. Çok kafaya takmıyorum Finasterid'i. Yaşım 33 ve Finas dışında çarem yok. Bırakırsam yağlanma ve dökülme artıyor. Bu da bende daha da olumsuz etkiler oluşturuyor. Libidom çok yüksek olduğunda hayat kalitem çok aşağıya iniyor. Şakak dışında memnunum
Tesekkur ediyorum cevapladıgınız icin insaallah sacınızda daha guzel sonuclar alırsınız hayırlı aksamlar.