Gönderen Konu: Turanoglu saç ekim  (Okunma sayısı 1468 defa)

ISIMSIZ tqzy

• Full Member
Turanoglu saç ekim
« : 17 Ağustos 2023, 00:05:37 »
Arkadaşlar sans eseri turanoglu sac ekim diye bir kliniğe denk geldim. Forumda tek kisi bahsetmiş o da oldukça problemli olduklarını söylemiş. İnstagram sayfalarında oldukça başarılı duruyorlar sağdan soldan bulduğum birkaç kişi ile görüştüm orda Ekim yapan memnun olduklarını söylediler. Adamlardan fiyat istedim 15k fiyat bictiler yalnızca sakak için fakat Ekim için uygun değil az daha beklememi söylediler.  Daha önce bu Ekim merkezinde tecrübe edinen var mi ? https://instagram.com/turanlioglusacekim?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Salihsalih

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Turanoglu saç ekim
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2023, 20:13:23 »
Dostum özellikle doğu bölgesinde batman ve siirt olmak üzere çok vasat işlemleri var. Bu merkezin reklamı önüme düşmüştü ve o şekilde merkezi inceleyip araştırma fırsatım olmuştu. Senin burada gördüğün mağduriyeti yaşayan çok fazla varmış. En ufak bir şey alırken bile en ince detayına kadar araştıran biriyim. Hele ki bu kafa şu zamana gelmişiz internet çağındayız ama hala insanlar gidip işini bilmeyen insanlara saçını ektiriyor. Samimiyetime güven ve gitme

ISIMSIZ tqzy

• Full Member
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2023, 21:11:51 »
Dostum özellikle doğu bölgesinde batman ve siirt olmak üzere çok vasat işlemleri var. Bu merkezin reklamı önüme düşmüştü ve o şekilde merkezi inceleyip araştırma fırsatım olmuştu. Senin burada gördüğün mağduriyeti yaşayan çok fazla varmış. En ufak bir şey alırken bile en ince detayına kadar araştıran biriyim. Hele ki bu kafa şu zamana gelmişiz internet çağındayız ama hala insanlar gidip işini bilmeyen insanlara saçını ektiriyor. Samimiyetime güven ve gitme

15k fiyat vermeleri beni korkutmadi değil, yalnızca sakak bolgem problemli ... nw 2-2.5 diyebilirim
  • Yaşınız 22

Salihsalih

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2023, 21:29:42 »
 eğer ciddi bir araştırma yaptırmak istiyorsan ve doğru merkeze karar vermek istiyorsan sana tek bikaç önerim olur. Öncelikle hintelden fikir almanı öneririm. Bulundğun bölgede seni en doğru yere yönlendirir. 2.si ekilen saça bir bütün halinde bakıp yorumlaman gerekir saçın yoğunluğu, saçın kalitesine gmre ekim sıklığının, ense bölgesindeki homojen alıma dikkat edilip edilmediği, özellikle ön hat çiziginiz naturelliği(turanlıoğlu bu konuda çok kötü,özellikle), 8 9 ay sonraki süreçte herhangi bir aksaklıkta sorumluluk üstelenebilme,süreç içerisinde takibini sağlıklı yapmaları. Sana bu şekilde bir sürü şey sayabilirim . Söylediğin alana 50 k ya da ekim yaptırabilirsin ki şuanki ekim ücretlerine göre zaten 15 k çok yüksek değil.eminim bir bütçen bardır benimde var benim bütçem 40 , 50 k arası ama bikaç daha birkaç merkezi takipteyim. Sonuçlarını biraz daha görmek istiyorum. Emin olmadığım bir işe kafamı riske etmem 😂😂

ISIMSIZ tqzy

• Full Member
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2023, 21:54:16 »
eğer ciddi bir araştırma yaptırmak istiyorsan ve doğru merkeze karar vermek istiyorsan sana tek bikaç önerim olur. Öncelikle hintelden fikir almanı öneririm. Bulundğun bölgede seni en doğru yere yönlendirir. 2.si ekilen saça bir bütün halinde bakıp yorumlaman gerekir saçın yoğunluğu, saçın kalitesine gmre ekim sıklığının, ense bölgesindeki homojen alıma dikkat edilip edilmediği, özellikle ön hat çiziginiz naturelliği(turanlıoğlu bu konuda çok kötü,özellikle), 8 9 ay sonraki süreçte herhangi bir aksaklıkta sorumluluk üstelenebilme,süreç içerisinde takibini sağlıklı yapmaları. Sana bu şekilde bir sürü şey sayabilirim . Söylediğin alana 50 k ya da ekim yaptırabilirsin ki şuanki ekim ücretlerine göre zaten 15 k çok yüksek değil.eminim bir bütçen bardır benimde var benim bütçem 40 , 50 k arası ama bikaç daha birkaç merkezi takipteyim. Sonuçlarını biraz daha görmek istiyorum. Emin olmadığım bir işe kafamı riske etmem 😂😂

Isin doğrusu yasim 20 ogrenciyim 1k$ butcem var su an yalnızca sakak bolgesi icin 50k büyük bir para benim için muhtemelen 1-2 sene daha beklerim bu sac beni daha ilerletir ya da dokulmemi stabilize edebilirsen sene sonunda ekebilirim. Sac ekim ücretlerini bu gidiste 2024-2025 sezonunu 100k ile kapatır.
  • Yaşınız 22

Salihsalih

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2023, 22:17:25 »
Açıklığının görsellerini atar mısın daha net bilgi kardeşliği yapabiilelim. Ayrıca yaş olarak bence saçı görmeden ilk yorumumu yapacak olacaksam, bu yorum beklemenden yana olacaktır:)

ISIMSIZ tqzy

• Full Member
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2023, 22:33:47 »
Açıklığının görsellerini atar mısın daha net bilgi kardeşliği yapabiilelim. Ayrıca yaş olarak bence saçı görmeden ilk yorumumu yapacak olacaksam, bu yorum beklemenden yana olacaktır:)
Finasterid ile 3. Ayim finasterid kullanirken 1 senede kaybetmedigim saçımı kaybettim forumdaki arkadaşlar surecin normal olduğunu dökülenler daha iyi biçimde çıkacağını iddia etti hakli iseler sanırım finas kullandığım surece sac etmeyeceğim. Işık altında fotoğrafları çektim.  Nw ölçeğine göre 2.5 gibiyim belki daha çok ona sizler düzeltme getirirseniz memnun olurum.
  • Yaşınız 22

Facebook Twitter Instagram