Saç Ekimi Sonuçları
6 ay doldu arkadaşlar ben pek fazla değişim göremedim 5 ayım ile aynı gibi sizin önemli yorumlarınız bekliyorum. Biotinim bitti artık kullanmama gerek yok söylendi takviye olarak kullanmam gereken bir şey varsa tavsiyelerini yazarmısınız. Kandiliniz kutlu olsun.Bazı aylarda duraksama olabiliyor benimde 4.ayımda saçlarım durdu gibi hissediyordum sonra atağa kalktı seninde öyle olur diye düşünüyoru ensen kulak üstlerin iyi ekim yeride güzel olur merak etme kardeşim
Alıntı yapılan: KaDir KaYa - 24 Şubat 2024, 15:21:256 ay doldu arkadaşlar ben pek fazla değişim göremedim 5 ayım ile aynı gibi sizin önemli yorumlarınız bekliyorum. Biotinim bitti artık kullanmama gerek yok söylendi takviye olarak kullanmam gereken bir şey varsa tavsiyelerini yazarmısınız. Kandiliniz kutlu olsun.Bazı aylarda duraksama olabiliyor benimde 4.ayımda saçlarım durdu gibi hissediyordum sonra atağa kalktı seninde öyle olur diye düşünüyoru ensen kulak üstlerin iyi ekim yeride güzel olur merak etme kardeşimUmarım dediğin gibi olur hocam teşekkürler
6 ay doldu arkadaşlar ben pek fazla değişim göremedim 5 ayım ile aynı gibi sizin önemli yorumlarınız bekliyorum. Biotinim bitti artık kullanmama gerek yok söylendi takviye olarak kullanmam gereken bir şey varsa tavsiyelerini yazarmısınız. Kandiliniz kutlu olsun.
Selam kardeş ek olarak saw palmeto kullanabilirsin oda sürecini hızlandırır
Aleyküm selam sipariş verdim geliyor zaten. Araştırmalara göre içeriğinde verim alınması için %85 veya %95 oranında olması gereken etken %45 oranında filanmış o yüzden pek etki edeceğini sanmıyorum ama mecbur demek gerek yinede istedim geliyor bakalım ne olacak