Gönderen Konu: Serkan Aygın 3800 greft 3500 ön 300 tepe bölgesi ekim işlemi.  (Okunma sayısı 19723 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Serkan Aygın 3800 greft 3500 ön 300 tepe bölgesi ekim işlemi.
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2017, 14:21:48 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Daha önceden bu sitede sizin Ekim yaptırdığınız merkeze Ekim yaptırıp da dönör bölgesi mahvolmuş aylarca yara bere içinde dolaşan arkadaşların paylaşımlarını görmediniz mi.
Sizin ekime gelince dönör bölge şu anda bezle sarılı açılınca bakmak lazım ne durumda. Ön çizgiyi beğenmedim zikzaklı masa örtüsü kenarı gibi yapmışlar.

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Aralık 2017, 14:25:03 »
zigzaglı bilerek yapılıyo saç çıktığında orijinal durması için bnm saç yapımda bu şekildi, şuan bandaşı çıkardım ve yara seviyesi çok fazla yok, siz serkan aydınla karıştırdınız heralde bu farklı bi doktor.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2017, 14:39:29 »
zigzaglı bilerek yapılıyo saç çıktığında orijinal durması için bnm saç yapımda bu şekildi, şuan bandaşı çıkardım ve yara seviyesi çok fazla yok, siz serkan aydınla karıştırdınız heralde bu farklı bi doktor.
Pardon karıştırdım daha önce de karıştıranlar olmuştu aydın ile aygını. Bir arkadaşın daha vardı paylaşımı. Doktordu değil mi

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2017, 14:44:01 »
hayırlı olsun. ekim öncesi fotolarınızı paylaşırsanız daha sağlıklı yorumlar yapılacaktır. serkan aygın piyasada merak edilen bir doktor. yanılmıyorsam o da ekim işlemini kendisi yapıyor. çok başarılı sonuçlarına şahit oldum. tarzına,işine,doktorluğuna,profesyonelliğine bakınca fiyatının niye bu kadar ucuz olduğunu düşünmüşümdür hep (en son ortalama 3000 bin tl idi) tatmin edici bir sonuç almanızı umuyorum. fakat ön hat için güzel şeyler söyleyemeceğim. daha iyi olabilirdi, zira bu şekilde çok amatörce yapılmış gibi.

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Aralık 2017, 14:44:20 »
evet doktor biraz araştırdım ekim işlemleri genelde başarılı bu yüzden oraya gittim. donör bölgeyide bugün çekip yüklicem. Bugün 4. gün olmasına rağmen fazla yara yok görüntüsüde kötü değil bana göre.

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2017, 14:51:10 »
hayırlı olsun. ekim öncesi fotolarınızı paylaşırsanız daha sağlıklı yorumlar yapılacaktır. serkan aygın piyasada merak edilen bir doktor. yanılmıyorsam o da ekim işlemini kendisi yapıyor. çok başarılı sonuçlarına şahit oldum. tarzına,işine,doktorluğuna,profesyonelliğine bakınca fiyatının niye bu kadar ucuz olduğunu düşünmüşümdür hep (en son ortalama 3000 bin tl idi) tatmin edici bir sonuç almanızı umuyorum. fakat ön hat için güzel şeyler söyleyemeceğim. daha iyi olabilirdi, zira bu şekilde çok amatörce yapılmış gibi.
kafadaki banttan dolayıda şişik durumda ön kısım oyüzdende çok zigzag duruyo okadr düzensiz değil aslında, fiyata gelince 4500 suanki fiyatları ekim sonrası prp tedaviside yapıyo ekstra olarak. bütün ekimlere kendi girmiyo ama süreçte kontrolleri, çizimleri o yapıyo ekibide o eğitiyo sonuçta heralde başarılı olurlar. bir şey söylemek için çok erken ilerki süreçte görücez.

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Aralık 2017, 15:04:46 »
bu eski halim ön bölge be tepe açıklığı vardı, diğer fotolarda operasyonun 4. günü

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2017, 19:40:09 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Daha önceden bu sitede sizin Ekim yaptırdığınız merkeze Ekim yaptırıp da dönör bölgesi mahvolmuş aylarca yara bere içinde dolaşan arkadaşların paylaşımlarını görmediniz mi.
Sizin ekime gelince dönör bölge şu anda bezle sarılı açılınca bakmak lazım ne durumda. Ön çizgiyi beğenmedim zikzaklı masa örtüsü kenarı gibi yapmışlar.

Şahsen ben Serkan Aygın ın bahsettiğiniz tarzda kötü bir ekimini hiç görmedim. Serkan Aydın ile karıştırıyor olmayasınız?

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2017, 19:59:25 »
Doktor bey işlemin hangi kısımlarını bizzat kendisi yapıyor?

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 05 Aralık 2017, 21:58:36 »
geçmiş olsun ön hat biraz farklı olmuş ama genel anlamda ben beğendim süreci takipteyim

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Aralık 2017, 12:45:40 »
Doktor bey işlemin hangi kısımlarını bizzat kendisi yapıyor?
ilk önce muayene ederek ekim planını oluşturuyo hangi bölgeye nekadar ekim yapılacağı veya donör bölgeden nekadar alınacağı gibi sonra ekim tarihini alıyosunuz. ekim günüde gelip size uygun olan saç çizgisini ve ekim yapılacak diğer yerleri belirleyip ekibine söylüyo r.Bende ekim işlemine doktor girmedi ekibi yaptı bütün operasyonu 

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Aralık 2017, 12:49:10 »
geçmiş olsun ön hat biraz farklı olmuş ama genel anlamda ben beğendim süreci takipteyim
teşekkürler ilk önce banada öyle gelmişti hatta arayıp özellikle sordum neden buşekil girinti çıkıntı var diye, doktor bey kendi belirliyomuş yüz hattınıza göre doğal durması için,artık bekleyip görücez

funky_cnr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 06 Aralık 2017, 15:29:57 »
digiman merhaba

Bende serkan aygın clinic de saç ektirdim. Şuan yaklaşık 110. Gün.  Kendi deneyimlerim ve çevremde orada ekim yaptıranların deneyimlerinden bildiğim kadarı ile herhangi bir donör sıkıntısı büyük ihtimalle yaşamayacak ve yaraların çok çabuk düzelecek.

Ekimin gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun tekrardan.

Doktor  Serkan Bey sebamed şampuan priorin hap ve minoxil yada benzeri birkaç markayı önermişti.

Size bunlardan hangisini önerdi acaba?

digiman

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 06 Aralık 2017, 16:01:43 »
digiman merhaba

Bende serkan aygın clinic de saç ektirdim. Şuan yaklaşık 110. Gün.  Kendi deneyimlerim ve çevremde orada ekim yaptıranların deneyimlerinden bildiğim kadarı ile herhangi bir donör sıkıntısı büyük ihtimalle yaşamayacak ve yaraların çok çabuk düzelecek.

Ekimin gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun tekrardan.

Doktor  Serkan Bey sebamed şampuan priorin hap ve minoxil yada benzeri birkaç markayı önermişti.

Size bunlardan hangisini önerdi acaba?
merhaba hocam dediğiniz piorin hap ve minoxile 18. günden itibaren başlıcam. bende aynı şekilde sebamed şampuan kullanıyorum şuan sizde foto koyarsanız şuanki durumunuzla ilgili daha fazla bilgi sahibi olabiliriz.

Facebook Twitter Instagram