Gönderen Konu: Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksi  (Okunma sayısı 5180 defa)

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksi
« : 05 Aralık 2017, 11:35:00 »
Merhaba Arkadaşlar,

Ben 39 yaşındayım. Saç ekimi hakkında uzun zamandır araştırmalar yapıyor ve bu forumu takip ediyorum. Bende bu forumda yazmaya karar verdim.  Saç ekimi hakkında uzun süredir yaptığım araştırmalar  ve gördüğüm sonuçlar karşısında ekim yaptırmaktan korkuyordum. Ancak saçlarımın giderek dökülüyor olması da bir taraftan beni mutsuz etmeye devam ediyor, aynaya bakmaktan kaçınıyordum. Saç ekimi yapan merkezleri araştırmaya devam ettim. Saç Ekim’inden beklentim doğal görünüm ve saç alınan bölgede herhangi bir yara izi kalmaması ve kısa saç kullandığımda dışardan farkedilmemesiydi. Yapmış olduğum araştırmalar ve forumlarda manuel teknik ve micromotor tekniği ile saç ekimi yapıldığını gördüm. Micromotor tekniği ile yapılan birçok sonuç görmeme karşın, sonuçlar beni tatmin etmiyordu. Manuel fue tekniği ile yapılan sonuçlar ise az olmasına rağmen sonuçların daha güzel ve doğal olduğunu fark ettim.  Bunun üzerine manuel fue tekniği ile ekim yapan merkezleri araştırdım. Manuel Fue tekniği ile ekim yapan merkezler çok yüksek ücretler talep ediyordu. Her ne kadar saçlarıma geri kavuşmak için ücreti de ödemeyi düşünsem de sonuçları sadece internet üzerinden gördüğümden bir türlü ekime karar veremiyordum.  Araştırmalarım devam ederken bir arkadaşımın manuel fue tekniği ile Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksinde saç ekimi yaptırdığını öğrendim. Arkadaşımın 3. Ay sonucunu gördüğümde hemen ektirmeye karar verdim. Çünkü ekim bölgesindeki doğallık çok güzel olduğu gibi alım yapılan bölgede de herhangi bir hasar ve iz yoktu. Homojenlik korunmuş ve alım yapıldığı farkedilemiyordu. Ücreti de diğer merkezlere göre daha uygundu. Hemen Randevu alarak, Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksine gittim. Yapılan detaylı kontrol ve muayene sonrasında operasyon günü belirlendi ve bugün, iki gün sürecek operasyonun birinci günü için klinikteyim. Başlangıç keyifli ve şu an tv izlerken alım yapılıyor ve herhangi bir acı yok. Gerek operasyon süreci gerekse operasyon sonrası gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.

Selamlar.

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
Ynt: Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksi
« Yanıtla #1 : 05 Aralık 2017, 12:01:31 »
Oncelikle hayirli olsun. Bu yeri hic duymadım. 3 aylik bir sonuc sizi nasıl etkileye bilir onu da anlamadim. Konuda adı gecen kurumun da vurgulana vurgulana soylenmesi de beni biraz supheye saldı. Umarim yanilmisimdir
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2017, 18:03:44 »
Eyvallah. Bende daha önce hiç duymamıştım. Arkadaşımdan öğrendim. Bende arkadaşımı gördüğümde üç aylık bir sonuç olduğuna inanamamıştım. Ama operasyon anına ilişkin fotoğrafların tarihini gösterdi. Bir önceki mesajımda da belirtmiştim. Benim saç ekiminden beklentim, alım yapılan bölgede iz kalmaması ve kısa saç kullanabilmek ve ekim yapılması sonrasında doğal bir görünüme kavuşmaktı. Arkadaşımın alım yapılan bölgesinde hiçbir iz kalmamış ve 3 aylık süre içerisinde çıkan saçlarda gayet doğal gözüküyordu. Arkadaşım, ekim ile birlikte doktorunun önerisiyle finansterid de kullanmış. Çizgisi kendi mevcut saç durumuna göre belirlenmiş. Saç ekim merkezinin ismini farkında olmadan birkaç kez yazmışım. Ama yazdığıma da pişman değilim. Çünkü ekim yaptırmak isteyen kişilerin merkez konusunda dikkatini çekmiş olmak güzel. İki günlük operasyonu bugün tamamlamış olduk. 3804 Greft saç ekimi yapıldı. İlk gün görüntüsünü paylaşıyorum. Umarım benim sonuçlarımda arkadaşımın ki gibi iyi olur.

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 06 Aralık 2017, 21:48:31 »
Hayırlı olsun abi simetri sorunu var sen dikkat ettinmi

olacakokadar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Aralık 2017, 03:47:23 »
Hayırlı olsun. Saç ekiminin en güzel cevap verdiği yaşlardasınız.
TEDAVİM:
1) Proscar 4/1-Hergün aynı saatte.
2) Avodart - Zaman zaman dökülmem çok arttığında.
3) Masaj ve dermaroller - Düzensiz.
4) Yeşilçay.
5) Ara sıra konazol şampuan.

NOT: 1 MAYIS 2018 TARİHİNDEN İTİBAREN MİNOXİDİL KULLANMIYORUM.

blackk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Aralık 2017, 04:46:08 »
Hayırlı olsun, ilerisi ne olur bilmem ama çizgiyi biraz fazla dar almış gibi duruyor. Ekim öncesi fotoları ve fiyat bilgisi de verebilir misiniz?

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Aralık 2017, 09:03:58 »
Günaydın arkadaşlar, ekim öncesi fotoğraflarım. Çizginin bu şekilde olmasını ben istedim. 39 yaşındayım ve kendi saç çizgime uygun olsun istedim. Çizgim operasyondan önceki gün çizildi. Eşim ve arkadaşlarımın önerileri doğrultusunda operasyon günü biraz daha daraltılmasını istedim. Simetri ile ilgili yazdıklarınızdan sonra bende şüpheye girdim. Çizim esnasında ölçümler yapılmış ve her hangi bir orantısızlık yoktu. Arkadaşlarım ve eşimin simetride bir sıkıntı olmadığını söylemeleri üzerine rahatladım. Selfi çekerek göndermiştim. Çekimden dolayı bir sıkıntı olabilir. Çünkü uyandığından beri aynaya bakıyorum. Bir orantısızık yok.

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Aralık 2017, 09:05:11 »
Operasyon öncesi fotoğraflar

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Aralık 2017, 08:55:56 »
Günaydın arkadaşlar,

Bugün ikinci gün yıkamayı yaptım, çok mutluyum. Alım yapılan bölge çok iyi gözüküyor. Nerdeyse iyileşmek üzere. Yüzümde hafif şişlik var. Doktorum normal olduğunu, yarına kadar inmiş olacağını belirtti. Fotolar değerlendirmelerinize sunulur.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Aralık 2017, 10:37:58 »
Hayırlı olsun ekiminiz. Dönör bölge iyi durumda.
Yalnız bir arkadaş daha yazmış ön çizgide sağ sol farklılık var hemde yüz yapınıza uymamış. Daha oval olması gerekir diye düşünüyorum naçizane.

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2017, 16:00:13 »
geçmiş olsun. donörü gayet iyi durumda fakat bende aynı şeyi söylemek durumundayım ön çizgide sıkıntı var ekim merkezinizle görüştünüz mü?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Aralık 2017, 18:53:05 »
Hayırlı olsun bahsettiğiniz doktor bey ekimin hangi aşamalarında rol alıyor ?
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2017, 10:38:15 »
Merhaba, yorumlarınız için teşekkürler. Saç çizgim operasyondan bir gün önce, sizinde  belirttiğiniz gibi daha geniş ve oval çizilmişti. Ben yaşım itibariyle çok geniş ve oval olmasını istemedim. Klinikte bu şekilde daha güzel görünüme kavuşacağı belirtilmişti. Çok kabul etmemekle birlikte ikna olmuştum.   Ancak akşam arkadaşlarım ve eşimin kendi saç çizgimde kalması uyarısında bulunmaları üzerine, operasyon günü saç çizgimin daraltılmasını istedim. Benim isteğim doğrultusunda saç çizgim yeniden belirlendi ve benden yazı alındı saç çizgisini benim belirlediğime ilişkin. Sağ ve sol çizgisinin Farklı gözükmesinin  ise yüzümde oluşan hafif şişlik ve fotoğraftan kaynaklandığını düşünüyorum. Çünkü gerekli ölçümler yapıldı. Merkez ile sürekli irtibat halindeyim. Her aradığımda samimiyetle cevap alabiliyorum.

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2017, 10:42:55 »
Operasyonu Hüseyin bey  başlatıyor ve daha sonra saç ekimi alanında uzman ve tecrübeli Seda hanım ve ekibi devam ettiriyor. Seda hanım işini gerçekten çok iyi ve özveriyle yapıyor.

Yxll

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Aralık 2017, 13:09:19 »
Merhaba arkadaşlar,

Bugün 10. Günüm. Kliniğe gittim kabuklarım temizlendi. Fotoğrafları paylaşıyorum. Değerlendirmelerinizi bekliyorum.

İyi günler.

Facebook Twitter Instagram