Merhaba Arkadaşlar,
Ben 39 yaşındayım. Saç ekimi hakkında uzun zamandır araştırmalar yapıyor ve bu forumu takip ediyorum. Bende bu forumda yazmaya karar verdim. Saç ekimi hakkında uzun süredir yaptığım araştırmalar ve gördüğüm sonuçlar karşısında ekim yaptırmaktan korkuyordum. Ancak saçlarımın giderek dökülüyor olması da bir taraftan beni mutsuz etmeye devam ediyor, aynaya bakmaktan kaçınıyordum. Saç ekimi yapan merkezleri araştırmaya devam ettim. Saç Ekim’inden beklentim doğal görünüm ve saç alınan bölgede herhangi bir yara izi kalmaması ve kısa saç kullandığımda dışardan farkedilmemesiydi. Yapmış olduğum araştırmalar ve forumlarda manuel teknik ve micromotor tekniği ile saç ekimi yapıldığını gördüm. Micromotor tekniği ile yapılan birçok sonuç görmeme karşın, sonuçlar beni tatmin etmiyordu. Manuel fue tekniği ile yapılan sonuçlar ise az olmasına rağmen sonuçların daha güzel ve doğal olduğunu fark ettim. Bunun üzerine manuel fue tekniği ile ekim yapan merkezleri araştırdım. Manuel Fue tekniği ile ekim yapan merkezler çok yüksek ücretler talep ediyordu. Her ne kadar saçlarıma geri kavuşmak için ücreti de ödemeyi düşünsem de sonuçları sadece internet üzerinden gördüğümden bir türlü ekime karar veremiyordum. Araştırmalarım devam ederken bir arkadaşımın manuel fue tekniği ile Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksinde saç ekimi yaptırdığını öğrendim. Arkadaşımın 3. Ay sonucunu gördüğümde hemen ektirmeye karar verdim. Çünkü ekim bölgesindeki doğallık çok güzel olduğu gibi alım yapılan bölgede de herhangi bir hasar ve iz yoktu. Homojenlik korunmuş ve alım yapıldığı farkedilemiyordu. Ücreti de diğer merkezlere göre daha uygundu. Hemen Randevu alarak, Dr. Hüseyin Güner Estetik Cerrahi Kompleksine gittim. Yapılan detaylı kontrol ve muayene sonrasında operasyon günü belirlendi ve bugün, iki gün sürecek operasyonun birinci günü için klinikteyim. Başlangıç keyifli ve şu an tv izlerken alım yapılıyor ve herhangi bir acı yok. Gerek operasyon süreci gerekse operasyon sonrası gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Selamlar.