Herkese merhaba asmed a grup için ön hatta Ekim düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var ne diyorsunuz
Olumlu Yonler -> 1-) Homojenizasyon super olur, ekim oldugu anlasilmaz
2-) 10-15 gune sokaklarda rahatca gezersin
3-) Surece sahip cikar gerekirse ucretsiz revizyon yapar
4-) Sakak / on bolge ekimi genelde baya dogal ve guzel olur
Olumsuz Yonler -> 1-) Tepe bolgesi ekimlerini cok basarili bulmuyorum. Ozellikle benim gibi cok acikligi olmayan kisilerde banko kapanmasini beklerken sacma sapan sonuclar olustu (ilk ekimden bahsediyorum, Koray hoca tepeye karismamisti bu yuzden revizyon yapti bizzat kendisi 3 ay oldu daha sonucu gorecegiz)
2-) Finasteride kullanmadan ekime girmen %95 imkansiz (ilerleyen zamanlarda dutasteride ve minoxidil tavsiyeleri de gelebiliyor kisaca ilaclara gomulebilirsin)
3-) Ekimin gidisati iyi degilse kontrollere 1 yil ya da 15 ay asla cagrilmiyorsun, eger iyiyse gidisat onlar cagiriyor foto video cekiyorlar ordan anlayabilirsin.
4-) Asmed'e gittiginde ekstrem bir yerle karsilasiyorsun. A-Z her sey dusunulmus emek harcanmis ultra bir yer. Gaza gelip sonucun da bu kusursuzlukta olmasini bekleme. Kisaca beklentileri merkezin potansiyeline gore belirleme. Hazirlikli ol her seye
TAVSIYE : Asmed'te ekim yaptircaksan Koray hocayi sec yani A grubunu. Zaten diger grupta Dilek Cakir diye biliyorum. Toplamda 2 grup var iste. A-B-C vardi zamaninda biz de Asmed kalitesi diye B yi sectik ortasi olsun hesabi. Hayal kirikligi yasadim bizzat hem de baya. Dilek Cakir icin bir sey demiyorum hakkini yiyemem ama Asmed = Koray hoca. Yaptircaksan bundan sasma derim