Herkese iyi günler diliyorum. 15.07.23 tarihinde Batman Büşra Can Saç Ekim kliniğinde saç ektirdim. Toplamda 6000 greft alındı. Batmanda görev yapan Batmanlı olan bir öğretmenim. Öğretmen camiasında gördüğüm en iyi ekimler Büşra hanımdan çıkma olduğu için ve de forumda araştırma yapmamdan kaynaklı kendisinde karar kıldım. Operasyon yaklaşık dokuz saat sürdü. Alım ve kanala Büşra hanım girdi ekime de ekimci arkadaşlar girdi. Normalde ilk gün paylaşım yapacaktım ama kliniğin davranışlarını da gözlemlemek adına biraz beklemek istedim. Şu an şok dökülme aşamasındayım. Öncesi, sonrası, kabuk alım ve şu an ki halini aşağıya ekleyeceğim. Ön hat ve tepe çalışıldı. İşlemde ağrım olmadı yalnız sonrasında baş ağrısı ve kaşıntı oldu ağrı kesici ile gidermeye çalıştım ancak kabukları aldırana kadar geçmedi. Kabuklardan sonra hafifledi şuan bir sıkıntı yok. Büşra Hanım, Cansu Hanım ve diğer ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Sizin de değerli yorumlarınızı bekliyorum.
*Ortadaki küçük alan doğuştan var olan bir açıklık Büşra Hanım oraya da çalıştı.