Gönderen Konu: Saç Ekimi sonrası Minoxil kullanımı hakkında yardım.  (Okunma sayısı 11556 defa)

bilmece

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba şuan saç ekimimin 22.günündeyim.şok dökülme başladı sayılır doktorum minoxil biotin verdi.Solgar 1mg biotin kullanıyorum ve günde 1 sefer minoksil kullanıyorum ancak minoksil ekim bölgesinde ki kozarıklığı arttırıyor gibi daha 1 hafta oldu başlayalı sizce kullanmaya devam etmelimiyim yoksa ara verip sonra mı başlamalıyım ? Ya da proscar falan mı kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.Bir kısım ekim yapılan bölgeye minoxil sürülmez diyor bazıları da iyi olur diyor arada kaldım yardımcı olursanız sevimirim. :)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi sonrası Minoxil kullanımı hakkında yardım.
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2017, 00:16:28 »
Nsıl ya minoxili ekim bölgesine mi kullanıyorsun ?

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2017, 01:03:32 »
Bence kullanma. Sac derisi hassasken minox kafayı daha beter yapabilir. Herkeste aynı olacak diye bir kaide yok ama zamanında çok kötü egzama yapmıştı bende

bilmece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2017, 07:23:12 »

Aynen hocam uzamasını sağlıyor diye biliyorum ancak 2 aydan sonra kullanın galan diye okudum nette kızarıklık dışında bi sorun görmedim kesmeli miyim ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2017, 10:01:52 »
Ekım bolgesıne sıkılan mınoxsil zarar verir ekıme.
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2017, 12:14:16 »
çoğue yer onerir ekimlen saçlar daha beslenip ii çıksın diye ama zaten doğru yerde ekildiyse sorun yok ii çıkar saçlar bazı yer ekimden 10 gın once yasaklar 10 gun sonra basla der bazı yerler 1 2 ay sonra basla derler bazıları onermezler sen sadece ekim saçların daha ii çıksındye kulancaksan hiç gerke yok ii yerde ekildiyse çıkar biotin 5 mgden gerisi pek işe yaramıo
saçları ekmeydi dersin

bilmece

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2017, 22:39:33 »
çoğue yer onerir ekimlen saçlar daha beslenip ii çıksın diye ama zaten doğru yerde ekildiyse sorun yok ii çıkar saçlar bazı yer ekimden 10 gın once yasaklar 10 gun sonra basla der bazı yerler 1 2 ay sonra basla derler bazıları onermezler sen sadece ekim saçların daha ii çıksındye kulancaksan hiç gerke yok ii yerde ekildiyse çıkar biotin 5 mgden gerisi pek işe yaramıo

Hocam solgar 5 mg bulamadım 1 mg aldım sabah akşam toplam 2 adet içiyorum yeterli gelir mi yoksa illa 5 mg başka marka mı almalıyım ?

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2017, 23:49:07 »

Aynen hocam uzamasını sağlıyor diye biliyorum ancak 2 aydan sonra kullanın galan diye okudum nette kızarıklık dışında bi sorun görmedim kesmeli miyim ?
Valla hocam ben zekeriya hocaya ektirdim, o kesinllikle kullanma dedi, sadece kulak üstleri için kullan dedi. Bence sende kullanma hasas şuan o bölge .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2017, 09:34:09 »
vucudun gunlık ihtiyacı 2.5 mg ama bizsaç için içtiğimiz için fazla içioz 5 ten aşaiı pek işe yaamıo ben olsam 5 mg baska ii bir markaya gecrdim solgarıjn yerine tutucak bir marka halen bualamadık
saçları ekmeydi dersin

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #9 : 07 Aralık 2017, 12:21:39 »
Ekim yapilan yere ekimden 21 gün sonra minoxil uygulaya bilirsiniz
(Doktorum bana da onermisti kullanmadim)
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Dexter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Aralık 2017, 23:53:59 »
Ben 21. Günden beri ekim yapılan alana gunde 1 kere,1 fıs sağ tarafa ve 1 fıs sol tarafa sıkıyorum ekimi mi inceleyebilirsin.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Aralık 2017, 00:09:18 »
şok dökülme bittikten sonra yada ekimden 2 3 hafta sonra, tavsiye eden  hocalar genelde bu şekilde başlatır. kullandığınız miktar zaten az sıkıntı yapılacak bir durum değil ki minoxilde asit değil sonuçta :) fda onayı olan finasterid le beraber saç için kullanılan en etkili 2 ilaçtan biri ..minox un tek dezavantajı başladığın zaman bırakmayacaksın ..ki bence finasteriden çok daha masum bir ilaç..üroloji uzmanları finasterid için kesinlikle kullanmayın derken ( bu işin bence asıl erbabı ürologlar) ..ekim yapan hocalar için diyor..bu tam bir muamma  .. ayrıca finansı da bırakınca eskiye direk dönersin  ve finansı yıllarca kullanmak bir erkek için çok zor..1 2 fıs kullanılan minox çok sıkıntı çıkarmaz fazlasının alkol den dolayı yıllar içinde saçı matlaştırdığı bilinir.
 bana soracak olursanız minox daha masum dur bırakılınca eskiye döner çıkardığını da döker yıllarca 1 fıs şeklinde kullanılabilinir ama erkekliği korur:) finans ise bırakınca  eskiye döner çıkardığını döker ve yıllarca kullanılması asla tavsiye edilmez ve erkekliği de  götürebilir.:)).yani minox  4-2 yener finansı:)
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 00:12:14 Gönderen: ruhi mücerret »

Dexter

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Aralık 2017, 00:21:28 »
şok dökülme bittikten sonra yada ekimden 2 3 hafta sonra, tavsiye eden  hocalar genelde bu şekilde başlatır. kullandığınız miktar zaten az sıkıntı yapılacak bir durum değil ki minoxilde asit değil sonuçta :) fda onayı olan finasterid le beraber saç için kullanılan en etkili 2 ilaçtan biri ..minox un tek dezavantajı başladığın zaman bırakmayacaksın ..ki bence finasteriden çok daha masum bir ilaç..üroloji uzmanları finasterid için kesinlikle kullanmayın derken ( bu işin bence asıl erbabı ürologlar) ..ekim yapan hocalar için diyor..bu tam bir muamma  .. ayrıca finansı da bırakınca eskiye direk dönersin  ve finansı yıllarca kullanmak bir erkek için çok zor..1 2 fıs kullanılan minox çok sıkıntı çıkarmaz fazlasının alkol den dolayı yıllar içinde saçı matlaştırdığı bilinir.
 bana soracak olursanız minox daha masum dur bırakılınca eskiye döner çıkardığını da döker yıllarca 1 fıs şeklinde kullanılabilinir ama erkekliği korur:) finans ise bırakınca  eskiye döner çıkardığını döker ve yıllarca kullanılması asla tavsiye edilmez ve erkekliği de  götürebilir.:)).yani minox  4-2 yener finansı:)
ruhi hocam ben şunu sorayim, ekim yapılan bölgeye zaten genetik olarak dökülmeme ye kodlanmış saçlar ekilmiyor mu? Minoxu bıraktıktan sonra o bölgede ne gibi bir dökülme olur acaba ?
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 00:24:45 Gönderen: Dexter »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Aralık 2017, 00:29:29 »
dökülmeye kodlanmamış saçsa zaten   asit sürsen de dökülmez  merak etme ,tabi işin şakası da  .dökülmüyor hocam ekilen saçlar doğru yerden alınmış ve dediğin gibi dökülmeye kodlanmamışsa ne sürersen sür. ..saç zaten dış kaynaklı dökülmüyor  dökülse de çıkıyor dış etken dökülmeler ..genelde dht denen hormon illeti yüzünden yani tamamen hormonsal bir süreç işte bu yüzden zaten minox masum bana göre

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Aralık 2017, 15:46:56 »
Minox çok lanet birşey sahte saç çıkarıyor döngüsü var birde bunun ayrıca egzama sorunu yapiyor.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Facebook Twitter Instagram