Gönderen Konu: THE HAIR CLINIC AHMET TOSUN 6500 SAFIR FUE- DHI 1 AĞUSTOS 2023 (3. SEANSIM)  (Okunma sayısı 12210 defa)

Bogeda

• Sr. Member
 |-nazarboncugu-| vallahi mahşallah. Baya vakaymışsınız hocam ancak ahmet bey ve ekibi gayet başarılı bir iş çıkarmışlar. Sürecin sonunda muradınıza ermenizi temenni ederim.

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kral bir son durum paylaşsan. özellikle nekrozlu alan ne durumda merak ediyorum

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar 1 Ağustos'ta ekim yaptırdım bu sonucu ben de beklemiyordum. Resimlerin bazılarını ben çektim yakın olanlar bol ışıklı bir lambanın altında çekildi.
Ahmet hocama çok teşekkürler. Nekrozlu alanda nohut kadar bir kellik kalsa da böyle mükemmel bir sonucu beklemiyordum. Keşke 2. ekimimi de buraya yaptırsaydım demek ki Rapunzel gibi dolaşacaktım. Allah bin kere razı olsun Ahmet hocamdan. Bu arada hala saçlar çıkıyor. Proscar alıyorum her gün 4/1,  dermapen yapıyorum haftada 2-3 ve hocanın hediyesi vitamin ve hediye saç losyonunu kullanıyorum.

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bunlar da 50 wattlık yoğun ışık altındaki resimlerim

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
.

archi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sabah sabah yüzümüzü güldüren bir sonuç hocam, hayırlı olsun. Bambaşka bir insan olmuşsunuz resmen. Eski saçlar da epey kalınlaşmış. Proscar’ı ne zaman kullanmaya başladınız? Bir yan etkisini gördünüz mü?

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
herhangi bir yan etki görmedim, Ağustos 1'den beri kullanıyorum.
teşekkür ederim güzel yorumun için Arçi

newlife

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim süreciniz tahmin ettiğim üzere harika bir şekilde sonuçlanmış. Gerçekten kusursuz bir sonuç. Ahmet Tosun hocanın eline sağlık.

yigitozkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kendi saçım gibi sevindim adınıza geçmiş olsun çok zor bir süreç atlatmışsınız tüm konularınızı tek tek okudum maddi manevi tüm zorluklar başınıza gelmiş ama Ahmet hoca yine yapacağını yapmış bende 1 ay önce kendisine emanet ettim saçlarımı gerçekten güven veriyor ve birçok yerin başarımı düşürür korkusu ile dokunmak istemediği hastaları alıyor gerçekten sloganı gibi mutluluk ekiyor tekrardan geçmiş olsun ve hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 26.01.2024
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic / www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34270
  • Greft Miktarı 4850
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Mossi Vitamin , Proscar 1/4 , Mossi Ozon Oil Serum

racihann

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
hepinize teşekkürler. evet zor bir süreç yaşadım. Serkan Aydın gibi bir kasaba güvenip kendimi teslim ettim nekroz oldum kötü günler geçirdim. Allah inşallah yanlarına bırakmaz.
Ahmet Tosun hoca ile tanıştığıma çok memnunum. Allah bin kere razı olsun ondan. Hala dipten gelen yeni saçlar var. Bakalım 14. aya kadar saçlar nasıl uzayacak.

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Offff hocam bu sonuç şaka mı? 2 başarısız bir ekimden sonra mükemmel bir sonuç. Eline sağlık tüm ekibin. Benim süreç biraz geriden geliyor diye düşünüyordum ve biraz moralim bozulmuştu ama şu an tekrar tekrar iyi ki Ahmet Hocayı tercih etmişim diyorum.

yılmaz71

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Diyecek tek bir kelime bulamıyorum. Mükemmel bir sonuç. 3.ekim, nekrozlu alan, donör zaten daha önce işlem görmüş bunlara ragmen daha 8.ayda böyle bir sonuç. Tebrik ederim Ahmet Tosun ve ekibini

Ali Eyce

• Yeni üye
  • *
Cok güzel bir sonuc olmuş ahmet hoca yoktan var etmiş resmen banada bir umut oldu bende 6 sene önce serkan aydina ekim oldum yani gürcü asistanlarina  :) malesef ne donör kaldi ne sac sizi gördükten sonra ahmet hocayla bi iletisime gecmem gerektigini anladim

sedat dalyan

• Yeni üye
  • *
2. Bir Ekim yaptırmayı düşünen benim için baya bir referans oldunuz çok çok başarılı bir sonuç hala da gelişmeye devam ediyor. Bu hocayı not aldım 2.ekim için .

Facebook Twitter Instagram