Hocam merhaba, bende Lütfü beye saç ekimi için düşünüyorum robotik dhı ekim yapıyormuş diğer yerlerde çok görmediğimiz bir makina ve daha iyi sonuçlar alınacağından bahsedildi. Bu robotu araştırdım Aslı Tarcan Hair de var birde ancak fiyat tam 2 katı. Sizin son durumunuz nedir konuyu güncellerseniz hazır ekim yaptıran birini bulmuşken gidişatı görmek güzel olur
Salih hocam merhaba evet bende robotıc dhı oldum .Aslında kök sayısı ıle alakalı robot kendısı yapmıyor sonucta yanı teknık dhı ve 1 gunde yuksek sayıda ekıyor onun dısında ıslemı ızlıyorsun kökler sayısı bellı seffaf ortada, ekıp cok kalabalık 7-8 kısı var hızlı sıstemlı bır calışma , acıkcası teknık,ızleme,vs bunlar ne olursa olsun sonuc onemlı ben saçımı ısterım gerısı çokta onemlı degıl. suan tam 1 ay olmus ekılenler dokulur dıye bekledım ama bende hala aynı duruyor hıc dokulmese kalsa böyle bu bıle yeter bana
1 yıl arastırdım sordum arastırdıkcada kafa karısıyor kıme guveneyım dıye canlı arkadas gordum memnun bende begendım,sıstem guzel yenı,gorustugumde de cok guven aldım yaptırdım ben tavsıye ederım sımdılık cok memnunum ve beklentımden daha guzel olduguna ınanıyorumama henuz cok yenı. Gıt yaptır baska yer bakma dıyemem sonucta surecım benım yenı ben tavsıye ederım ama suanlık edebılırım karar senın guncel fotoları eklıyorum hayırlı gunler