Gönderen Konu: LK Hair Lutfi Keçici dhı teknık saç ekim işlemim 01.08.2023  (Okunma sayısı 4628 defa)

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhabalar, saç ektiren arkadaşlara güzel ve çok saçlı günler diliyorum, ektirecek arkadaşlar da umarım en güzel sonucu alırlar.İstanbulda yaşıyorum 1yıl  araştırma yaptım tekstılcı bir arkadaşımın ısrarlı tavsiyesi ve edindiğim bilgiler ışığında Kadıkoy Kalamışta Lütfi Keçicide ekimimi yaptırdım.İğneleri bu kadar acılı tahmın etmıyordum ama dayandık işte güzel saçlar ugruna.4250 kök dhı teknık ıle ekıldı işlemın ekım asamasını önümdeki ekrandan komple izledim.7 kişi işlemimde bulundu ısını dısıplınlı guzel yaptılar. İlk yıkama sonrası fotoları atıyorum ve belirli aralıklarla fotolar paylaşacağım, yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ederim.

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ynt: LK Hair Lutfi Keçici dhı teknık saç ekim işlemim 01.08.2023
« Yanıtla #1 : 04 Ağustos 2023, 10:56:16 »
Ekiminiz hayırlı olsun. Görüntüye göre sık ekilmiş. Ön saç çizgisi biraz asimetrik görünüyor ama ödemden dolayı da olabilir. Daha önce duymadığım bir klinik. Ekimden önce bu forumu takip ediyor muydunuz? Yani buradaki sonuçları inceleyip mi LK Hair' da ekim yaptırmaya karar verdiniz?
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Ağustos 2023, 12:59:40 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz güzel temiz ve sık bir saç ekimi yapılmış
Umarım sonucunuz güzel olur geçmiş olsun
Global Moderator

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Ağustos 2023, 16:56:40 »
Korkusuz Korkak MERHABA,  tesekkur ederım sıslık halen var pek hareket etmıyorum onerılere gore buzda uyguluyorum geçer ınsallah yakında.Cızgı sıslıkten oyle gozukuyor ılk boyle degıldı hatta ekım sonrası vıdeom var becerebılırsem yuklyecegım bıradan.Forumu onceden ınceledım basarılı ıslemler vardı tecrubeler onerıler cok okuudm ben dhı cok ıstedım 1 yıl arastırdımda. herkes bır yerde yaptırdı arkadaslarımın kımısı memnun kımısı degıl. LK yanı Lutfı kecıcı doktor degıl paramedik ancak gercekten tecrubesı sadece dhı olarak cok uzun yıllar bu guven verdı . Arkadasım tavsıyesı kisının işine hakımıyeti konusmları bana dogru yer ınancı verdı yaptırdım.Aldıgım hızmetten memnunum tabı ınsallah ıstedıgım gıbı saclar olurda tam memnunıyet olur tavsıye ederım fırsat buldukca kabuk dokumu ay ay atarım foto tesekkurler tekrar ıyı gunler.

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 04 Ağustos 2023, 16:58:01 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz güzel temiz ve sık bir saç ekimi yapılmış
Umarım sonucunuz güzel olur geçmiş olsun

Hıntel Bey kardesım tesekkur edıyorum tecruben masallah cok ıyı yorumun benı mutlu ettı selamlar saygılar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2023, 13:19:44 »
rica ederim hayırlısını dilerim umarım güzel sonuç olur takipte olacağız
Global Moderator

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2023, 10:06:56 »
Anladım, daha çok arkadaşınızın tavsiyesiyle karar verdiniz. Hangi klinikte yapılırsa yapılsın yüzde yüz başarı garantisi olan bir işlem değil ama kötü sonuçların telafisi pek mümkün olmadığı için dikkat etmek lazım. Konunuzu takip ediyorum, umarım ekiminiz iyi sonuçlanır.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Ağustos 2023, 12:08:41 »
Anladım, daha çok arkadaşınızın tavsiyesiyle karar verdiniz. Hangi klinikte yapılırsa yapılsın yüzde yüz başarı garantisi olan bir işlem değil ama kötü sonuçların telafisi pek mümkün olmadığı için dikkat etmek lazım. Konunuzu takip ediyorum, umarım ekiminiz iyi sonuçlanır.

Tesekkur ederım evet tavsiye, canlı sonuc gormek, kısının tecrubesı ve guven vermesı benı ıslem yapmamda etkıledı . Hayırlısı olsun ben sımdılık memnunum ancak asıl sonuc tabı onemlı fırsat buldukta paylasımlara devam ederım. Kabuklar dokuldu guncel fotolarımdan eklıyorum. Tesekkurler

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2023, 12:16:36 »
Herkese merhaba arkadaslar guncel fotolarımı ıletıyorum ılk 2 foto 1 hafta sonrakı kabuklu halim. diger 2 foto kabuklar dokuldukten sonra 12.gün fotolarım ozellıkle kabuk dokumunden sonra ben cok begendım dokulecegını bılıyordum soyledıler zaten ama bu halı benı mutlu ettı boyle kalsa yada boyle cıksa benım ıcın yeterlı :) yorumlarınızı merak edıyorum tesekkurler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 16 Ağustos 2023, 12:29:49 »
Hayırlı olsun kabuk dökümü sağlıklı duruyor kabuk sonrası görüntünüz umarım süreç güzel olur şok dökülmenizde yakında başlar hayırlısı olsun
Global Moderator

yakuptamer

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 16 Ağustos 2023, 12:36:20 »
Hayırlı olsun kabuk dökümü sağlıklı duruyor kabuk sonrası görüntünüz umarım süreç güzel olur şok dökülmenizde yakında başlar hayırlısı olsun

Hintel Bey teşekkür ediyorum yorumunuz ıcın. şok dokulme olmasa ıyı ama hayırlısı olsun. ıyı gunler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Ağustos 2023, 12:38:25 »
Eeee dikenli yollardan geçmeden olmaz:) rica ederim
Global Moderator

yakuptamer

• Yeni üye
  • *