Gönderen Konu: Tutunan Her Greft Çıkar mı  (Okunma sayısı 384 defa)

Yigit1925

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Tutunan Her Greft Çıkar mı
« : 02 Ağustos 2023, 19:57:17 »
Herkese merhaba,sac ekimi yaptırdım ve başarılı bir operasyon geçti.3 hafta boyunca beslenme düzenime çok dikkat ettim.fakat daha sonra 1.5 aylık dönemim alkol sigara ve stresli geçti.
 Benim sorularım şunlar
 1-Ķökleri tutan her greft er ya da geç çıkar mı
 2-Alkol ve sigara kullandığım süreci geri de bıraktım(çok alkol aldım açıkcası) şimdi 2.5 ay oldu ve düzenli yürüyüş beslenme düzenim var o süreçte tutunan greftler ölmüş olabilir mi yoksa daha geç süreçte mi çıkar.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tutunan Her Greft Çıkar mı
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2023, 22:04:20 »
kıl kökünü öldürmek o kadar kolay değil dostum lazerle bilmem kaç santigrat derecede kıl köküne ısı veriyorlar gene banamasın demiyor  :) bu yüzden tutunan tutunmuş ve çıkacaktır muhakkak ama bunun tutunduğunu nasıl anlayacaksın.

Yigit1925

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2023, 11:47:58 »
Şöyle bir durumum var ekim öncesi sindirim ve dolaşımıma dikkat ettim ve 2.ekim olduğu için doktor bizzat ilgilendi ve sonra 3 hafta çok iyi bir bakım sergiledim,bilemeyiz fakat benimki tahmin diyebilirim ve hissiyat :) şimdi 75 gün oldu tekrar eski düzenli hayatıma döndü,umarım güzel olacak buradan paylaşacağım

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2023, 14:47:03 »
Senin bu dediğin olayı şöyle bir örnekle açıklayayım. Bir çok ağaç ektik ve bu ağacımızı bir süre besledikten sonra ne kadar zararlı şey varsa verdik (alkol, sigara, stres) bu ekilen bitkilerimizin kökünün tutması ayrı bir olay olmuş olur gelişimi ayrı bir olay olmuş oluyor. Bu demek değildirki bu kadar zararlı şeye rağmen bu bitkilerimiz büyümez denilmez illaki büyüyecektir ama ne kadarı başarılı bir durumda olur?

Saç ekimi 75 günlük bir süreç değildir. 1 yıllık bir süreçte sen ne kadar beslersen o kadar meyvesini yiyebilirsin.

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2023, 04:05:48 »
Ben ilk ekimimden sonra ki zaten başarısız ekimdi oradı ayrı ama alkol kullandım 2-3 günde 1 ortalama daha sonra 6. Ayda fena değildi 7.ayda zayıfladı saçlar belki alkol düzensiz beslenme etki etmiştir şu an 2.ekim yaptırdım alkolü bırakmıştım zaten inşallah sonuç güzel olur ama alkol yanında düzensiz beslenmeyide beraberinde getiriyo hatta sağlıklı uykuyuda engellediği söyleniyor bu yüzden etkisi olabilir

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2023, 19:17:46 »
dozunu kaçırmamak lazım azı karar çoğu zarar  :)

Facebook Twitter Instagram