öncelikle herkese merhaba yaşım 17, 16 yaşımın ortasından itibaren saçım dökülmeye başladı okulda oturduğum sıra yattığım yatak evde masamın üstüne ne zaman baksam en az 4 5 tel saç görmeye başladım daha sonra elimi attığımda da gelmeye başladı günler geçtkiçe yoğunlaştı. saçımın şakak kısımları seyrekleşti, son zamanlarda daha da can sıkıcı olmaya başladı bu yıl okullar tatil olunca önce saçımı üçe vurdum sonrada iki hastaneye gittim iki doktorda genetik yapcak bişey yok dedi minoxil önerdi ben istemedim son gittiğim doktor medobyocomlex seti tavsiye etti bir aydır kullanıyorum ama pek bi yararını görmedim ayrıca saçımın diplerinde beyaz tortu gibi bişey var saçım bazen kaşınıyor kaşıdığımda saçla beraber tırnak diplerime beyaz bişey doluyor bu nedir
pek fazla sosyal biri değilim ne zaman bi kızla konuşmak istesem saçımın hali aklıma geliyor diğer erkekler varken neden beni tercih etsin diye kendi kendimi yiyorum. genel olarakta stresli biriyim çok düşünürüm bu yılda sınav senem ekstra stres yapıcam bu durumunda dökülmeye etkisi var mıdır sizce
durumlar böyle arkadaşlar tavsiyeniz öneriniz var mı dökülme için ayrıca saçın dbindeki beyaz şey nedir beni bilgilendirir misiniz