Herkese selamlar iyi forumlar,
Yaş:32 önlerden açıklık (babaya çekmişim) bir saç dökülmem var. Üniversiteden beri bu yaşa kadar çok düşündüm ve son zamanlarda daha çok araştırdım, sonunda ekim yaptırmaya karar verdim. Memurum ve memlekete gelmişken en iyisi İzmir’de yaptırmak olacaktı. İzmir için buradan gördüklerim ve arkadaşımın tavsiyesiyle Dr.Sibel Ulusan ve ekibine yaptırmaya karar verdim. Ağustos sonuna randevu aldım. Fiyatlar şuanda 1000-2000-3000€ şeklinde ancak klinik değiştireceklermiş (bayraklıya geçiyorlar) ve zam gelecekmiş. O zaman ne olur bakacağız.
1000€ luk paketi alıyorum. Rastgele bir yere ve ucuza yaptırılacak bir iş değil o yüzden paraya kıyacağım. Donör kısmın iyi olduğunu max çalışıp iyi bir sonuç alınabileceğini söylediler. Şuanki fotoğraflarımı ekliyorum. Planlama nasıl olmalı bakarsanız sevinirim. Ben önlere sık, tepe kısma seyrek bir dağılım yapılır diye düşünüyorum. Önemli olan çizgi tabi o konuda net bir fikrim yok
Sizden ricalarım; Ekime yaklaşık 1 ay var, biotin5000mq(1) ve proscar5mg (1/4) aldım bugün kullanmaya başladım. Ekim öncesi ve sonrası başka ne tür takviye,losyon,şampuan vs.. kullanmam gerekli nelere dikkat etmem gerekiyor sizden tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler.