Doğrudur bize sureklı bılımsel makalelerden geldin.. Yanlış anlama ama bızı dıger baslıkta denek olarakta kullandın belkı de bu senın işinin bır parcası da oldu. Magnezyum + biberıye losyon sonucları zaman zaman orda gözlemledın. Sonuc olarak bırkac kısı o baslıkta kullanmış olmasına rağmen çok sonuc alan olmadı. Her bılımsel makale de demekki teoride istenılen sonucu vermeyebılıyormuş.. Temermeluk arkadaş harıcınde tabıkı. Onun sonuclarının da cok ıyı oldugunu dusunmuyorum gercı ama o cok ıyı oldugunu soyluyor orası da ayrı. Neyse sonuc olarak diğer baslıktakı 150 mg magnezyum anladıgım kadarıyla iş görmuyor. Sen bunu 400 mg cıkarmıssın ek olarakta kenevir yağı gırmıs oyuna bıberıye losyon yerıne. Kullanıcak arkadaşların hevesını de kırmayayım daha fazla yazarak. Başarılar diliyorum
Dostum, üstten ışık altında bu fotoğrafları yeni çektim. Güncel hali bu saçların.
Ben zaten demiyorum kafamdan saç fışkırdı diye. Fakat benim saçlarım saman gibiydi. Dökülme yoktu ama bildiğin adeta saman gibiydi. Şimdi gayet sağlıklı oldu. Tepe bölgemde büyük oranda kapanış mevcut.
Bak tekrar söylüyorum, kafamdan saç fışkırmış değil. Durumum hala iyi olmayabilir. Ama bu iyi olmayan durum berbat bir durumdan geldiyse, yani berbat bir durumdan iyi olmayan bir duruma evrildiyse, bu bir başarıdır. Kaldı ki saw palmetto içeren şampuanlar bile dahil Finasterid tarzı hormon bastırıcı hiçbir ilacı kulllanmıyorsan ufak bir gelişme dahi önemlidir.
Bu yüzden konu sahibi dostumuzun yeni yöntemini de inşaallah deneyeceğim.