Merhabalar,
Asmed‘le yolu kesişenlere bende dahil oldum. Klinik çok temiz, odalar güzel, spor salonu da keyifli (Basket kortu bile vardı). Fazla detaya girmeyeceğim bunlarla alakalı. Genel olarak ilgi ve alaka gayet güzel, biraz heyecanlı olduğum için beni sakinleştirme cabaları bile çok sıcak ve samimi geldi. Dr. Koray ile görüşmemiz kısa sürdü, yüzümü inceleyerek bir çizgi belirledi. Asistanlarının onayı ile gayet yakıştığına kanaat getirdi. Bana biraz fazla aşağıda geldi ilk etapta ve bunu dillendirdiğim için yumuşak bir tebessüm ile sitem etti Dr.Koray (Donörü olmayan çizgiyi taa aşağıda ister, donörü iyi olan çizgi çok aşağıda kaldı hocam der). Ama operasyondan 1 hafta sonra gayet iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Şu an hafif baş ağrım ve donör bölgemde özellikle geceleri yanma hissi oluyor. Ekimin 7. Gününe girerken kabuklarım dökülmeye başladı, ve kabuklarda saç telleri de vardı. Temple bölgemdeki kabuklar gayet güzel dökülürken, tepe bölgemdekiler biraz zorladı ve saç tellerini görünce durulayıp bıraktım.
Bu dökülmelerin ne kadarı normal ? Ve kabuk dökme işlemi için 7.gün erken mi, beklemekte fayda varmı ? Tecrübesi olanlar bununla alakalı bilgi verebilirse sevinirim
Fazla sıklıkla forumu takip edemiyorum yoğunluğumdan ötürü, ama sorularınız olursa da, ara ara cevap vermeye gayret göstereceğim