Özel durumum :Hiv + olmamdan kaynaklı ekim yaptırılacak hastane sayısı kısıtlı. Kısa bir araştırma sonrası ekim yaptırmaya karar verdim ve İstinye Medical Park ile anlaştım. Özel bir odada 2 asisten ve 1 doktor(kanal açımı) yapılarak ekim gerçekleşti. Ekim esnasında 5100 greft (15000 adede yakın oldugu söylendi) ve güçlü kökler olduğu belirtildi. Fakat sizler gibi geniş bir alan olmadığı için bilgilerinize ve desteğinize ihtiyaç duyuyorum. Yüzümü gizlememin sebebini anlayışla karşılayabileceğinizi düşünerek bu fotoğraflardan anlayabildiğiniz kadar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ekimin iyi geçtiği söylendi 2 ekim planlaması yapıldı. Aklımdaki ve yardıma ihtiyaç duyduğum konulara geçersem:
1- Yan kısımdaki V girintileri ekim yapılmadı sizce düz bir biçimde kötü mü görünecek?
2- Saç ekimi sonrası kaşıntı için önerebileceğiniz neler var?
3- Vitamin yıkama ve güçlendirme için kullanılacak ilaçlar- şampuanlar önerebilir misiniz?
4- Ekim sizce ne durumda? 3. gündeyim ilk yıkama yapıldı. 10.günde sanırım kendimiz yıkama yapmamız gerekiyor.
Lütfen fikirlerinizle ve önerilerinizle destek olursanız çok sevinirim, sizler gibi her yerden öneri ve destek alamıyorum. Forumda araştırma yapmaya çalışıyorum ama birebir fotoğraflardan da destek olursanız çok sevinirim...