Saç Ekimi Sonuçları
abi merhabalar şok dökülme başladımı durum nedir.kabuk dökümü sonrası görüntü güzel ön hat daha sık kapatıcılık güzel olacaktır inşallah.
Merhabalar Cahit kardeşim. 22.gündeyim şok dökülme bütün hızıyla devam ediyor.30.cu gün olduğunda fotoğraf paylaşacağım. Bu arada gece yastığa başımı koyduğumda ensedeki kaşıntı bir türlü geçmek bilmedi.
bir kaç gün üst üste donör bölgeye bactroban krem kullan geçecektir muhtemelen.fucidine kremde olabilir.
Ahh o şok dökülme😅Bu durumdan bende çektim biraz Hakan abi benim ki kaşıntıdan ziyade batma,yanma gibi değişik bir histi.Krem önerisi gelmiş kullanın bence inşallah etkili olur.
Kabuk sonrası görünüz güzel sağlıklı duruyor greftler yönleride güzel.Artık şok dökülme 😂
Şok dökülmeden sonra görenler abi sen saç ektirmemiş miydin? saçların dökülmüş diyorlar. Kremi aldım kullanacağım bakalım hayırlısı kardeşim.
Şok dökülme hızlı olmuş normal bir durum.Donör de zamanla sorunsuz şekilde toparlamış olur Süreç normal seyrinde hayırlısı olsun.
Arkadaşlar donör bölge beni çok rahatsız ediyor. Umarım doku küsmesi yoktur. Fikirleriniz çok kıymetli.
Hakan abi merhabalar.Doku küsmesi değil abi süreç daha çok erken donör bölgen olması gerektiği gibi şuan toparlayacak inşallah.Booster spreyi donör bölgeyede kullan abi masaj yaparak.Şuan en zor süreçtesiniz abi BEKLEME