Herkese Merhabalar.
17.07.2023 tarihinde saç ekim işlemim gerçekleşti. Saç ekim Merkezine Kayser’den geldim. Öncesinde fotoğraflar ile uzaktan karar vermiştik 2 aşamalı bir ekim planlandı. Ekim günü saat 08:00 de kliniğe gittim.08:30 gibi işlemler başlayıp saat 15:00 te bitti.
Hasan AKİL bey ön çizgiyi belirleyip ön kanalları açtı gerideki kanalları ve alım işlemini ise ŞAFAK Bey yaptı. Ekim işlemini ise SİNEM hanım ve TARIK bey yaptılar. Hepsine ayrı ayrı Teşekkürlerimi iletiyorum.
Kliniğin instagram profilinde ki tüm gördüğüm şeyler eksizsiz uygulandı bana da.saç kalınlığı ölçümü usg cihazıyla derinlik kontrolü ön çizgi belirleme vs gibi.4 gün İstanbul'da olduğum için ilk 4 yıkamayı Klinikte yaptırdım.(Yıkamayı yapan Aleyna hanıma çok teşekkürler.)
İlk yıkamadan sonra yine dikkat edilmesi gerekenler ekstradan bilgiler verildi görüşme odasında evde ki yıkama süreci vs anlatıldı.
Operasyondan sonraki günlerde alnımda ödem oluştu. fakat 6.gün sonunda şişlik geçti. Sigara kullanıyor olmam veya yaşımdan belki de donör bölgede yaklaşık 1 hafta ağrı oldu. Şu an için rahatım.
Kullandığım ilaçlar;
Cipro-prednol-corasprin başladım merkezin reçetesiyle donör bölgeye fito krem günde iki kez ekim bölgesine 3 saatte bir actolind sprey uygulaması yapıyorum.
Booster set aldım klinikten 10.günden sonra başlayacağım.
Bu forumu kuran ve burada kıymetli bilgiler veren herkese tekrardan teşekkür ediyorum.
Özelliklede klinik seçmemde ve ekim yapmamda bana ışık tutan Gaziantep'ten Bycass ve Ankara'dan Serdar beye Tllmewhy ye çok teşekkür etmek istiyorum. 😊🙏🏼