Anket

18 gün sonrası en sondaki resim ark. Nasıl gidiyor sizce

Resim 1
8 (66.7%)
Resim 2
4 (33.3%)

Toplam Oy Verenler: 12

Gönderen Konu: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)  (Okunma sayısı 49099 defa)

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ADANA Este Moda Saç Ekim Merkezi ( Melek Polat)
« Yanıtla #76 : 09 Mayıs 2018, 13:49:43 »
Sonuc mukemmel

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 09 Mayıs 2018, 14:33:45 »
Simdi düsünceler özgürdür. 6 Sayfani, takriben 4500 kez okunmus, 76 yanit verilmis konunu bastan sona üc defa okudum. 76 yanitin icerisinde bulunan sorulari saymadim, iyi dilekleri de saymadim... yalniz yeterince sorulmus ve iyi dilekler sunulmus. Vermis oldugun birtek cevap var " ben ameliyathane personeliyim".... bide biri tepeden foto istemis... onuda koymussun...yorumsuz. Fotolari attiginda bir " sagolun arkadaslar" yerine ... " an itibriyla " yada " adana este moda sac ekimi melek hanim " ( zaten baslikta neresi oldugu yaziyor...). Bi fiyatini ögrenmedik gitti. Bide son atmis oldugun fotonu zoomladim... 60´li 70´li yillardan kalma arabaya benziyor... güzel arabadir, da, sakallarin bu fotoda simsiyah, önceki fotolarda, benimki kadar olmasada, bayagi bir agarma var??? Cevaplarsan sevinirim.

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 09 Mayıs 2018, 16:10:46 »
HATAYLI- Kardeş öncelikle selamlar ben bu forumun iyi dileklere cevap yerine sadece saç ile ilgili bilgi ve fikir alışverisi olarak kullanıldığı düşüncesinde olduğum için sana negatif enerji olarak yansıdı, ikincisi fiyat nasıl verebilirim burada olduğuna göre sektöre az çok hakim olduğunu tahmin ettiğim için sorduğun soru saçma geldi bana,benim fotoğraf atma amacım,saç ektirmeden önce çok araştırdım ve ekim tarihi ilk günler foto görüyorum ama sonuç almış kişilerin fotosunu göremedim zannediyorum çoğu arkadaş saçı çıkınca forumla uğraşmak istemiyor,ama ben yardımcı olmak adına 1 yıl hatta 1.5 yıl boyunca fotoları atıcam,sakal siyahlama konusuna gelince herhangi birşey yapmadım çekim ve telefonun filtresi ile alakalı bir yansıma olmuştur.Lütfen beni yanlış anlamayın samimi görüşleriniz için yinede teşekkür ederim...

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #79 : 09 Mayıs 2018, 16:30:47 »
Hataylı güzel tespitlerde bulunmuş. Ben de daha önce bu başlıkta sorular sordum, yorumlar yaptım. Bir yanıt veya karşılık hiç görmedim. Benimki gibi birçok yazılanı ve sorulanı yok saymış arkadaş. Aynı bölgede yaşıyoruz. Bunun için ben de bu ekim sürecine ilgi göstermeye başlamıştım. Ancak diğer arkadaşların paylaşımları gibi fikir alışverişi veya olumlu-olumsuz tartışma boyutunda olmadığını gördüm. Bir yerden sonra sürekli ters ışıkta çekilen birçok foto paylaşılmış. Bana da çok dolu dolu ve verimli gelmedi bu paylaşım süreci.
Diğer yandan da ücret konusunda zaten şeffaf bir site burası. Burada gördüğümüz ekim yapan kişilerin ücret bilgileri de ayrı başlıklar altında mevcut zaten. Sizin ücret bilgisi paylaşmamanız da çok anlamlı gelmedi açıkçası.
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2018, 16:37:37 Gönderen: bozkurt »

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 09 Mayıs 2018, 16:46:28 »
Hataylı güzel tespitlerde bulunmuş. Ben de daha önce bu başlıkta sorular sordum, yorumlar yaptım. Bir yanıt veya karşılık hiç görmedim. Benimki gibi birçok yazılanı ve sorulanı yok saymış arkadaş. Aynı bölgede yaşıyoruz. Bunun için ben de bu ekim sürecine ilgi göstermeye başlamıştım. Ancak diğer arkadaşların paylaşımları gibi fikir alışverişi veya olumlu-olumsuz tartışma boyutunda olmadığını gördüm. Bir yerden sonra sürekli ters ışıkta çekilen birçok foto paylaşılmış. Bana da çok dolu dolu ve verimli gelmedi bu paylaşım süreci.
Diğer yandan da ücret konusunda zaten şeffaf bir site burası. Burada gördüğümüz ekim yapan kişilerin ücret bilgileri de ayrı başlıklar altında mevcut zaten. Sizin ücret bilgisi paylaşmamanız da çok anlamlı gelmedi açıkçası.

kardeş dediğim gibi sizin gibi profesyonel değilim tek ortak noktamız saç ektirmiş olmam, daha önceki sorularına baktım, Temp demişin diğer arkadaş werteks demiş inanın bu kelimeleri ne olduğunu bilmiyorumki cevap vereyim ayrıca ters ışık düz ışık yan ışık anlamam ben telefonumda ne çekiyorsam tamamen buradaki arkadaşlarda görsün diye paylaşıyorum biz paylaşalım siz profesyonel olarak ayıtlayın değerli bilgileri burada aktarın .. ücret olarakda sadece saç 4500 TL sakal çalışılırsa 5500 TL demişti bana Melek POLAT bu kadar

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 09 Mayıs 2018, 17:47:32 »
HATAYLI- Kardeş öncelikle selamlar ben bu forumun iyi dileklere cevap yerine sadece saç ile ilgili bilgi ve fikir alışverisi olarak kullanıldığı düşüncesinde olduğum için sana negatif enerji olarak yansıdı, ikincisi fiyat nasıl verebilirim burada olduğuna göre sektöre az çok hakim olduğunu tahmin ettiğim için sorduğun soru saçma geldi bana,benim fotoğraf atma amacım,saç ektirmeden önce çok araştırdım ve ekim tarihi ilk günler foto görüyorum ama sonuç almış kişilerin fotosunu göremedim zannediyorum çoğu arkadaş saçı çıkınca forumla uğraşmak istemiyor,ama ben yardımcı olmak adına 1 yıl hatta 1.5 yıl boyunca fotoları atıcam,sakal siyahlama konusuna gelince herhangi birşey yapmadım çekim ve telefonun filtresi ile alakalı bir yansıma olmuştur.Lütfen beni yanlış anlamayın samimi görüşleriniz için yinede teşekkür ederim...
Selamlar Volkan kardes. Öncelikle cevap verdigin icin tesekkür ederim. Fikir alisverisi demissin, buda soru cevap olarak bütünlesir. Soru cevapsiz kaldimi, bilgi alisverisi ortada tökezler. Ayrica hadi bu sektöre hakim oldugumu düsünmüssün, hani benim gibi hakim olmayanlari düsün... onlar bilsin, onlar ögrensin..kaldi ki, bende senin gibi sac ektiren biriyim yani, hem ögrenme, hemde ögretme amacli buradayiz. Söylediklerini kesinlikle yanlis algilamiyorum, amacim, sen bizim görüslerimizi aldiginda nasil seviniyor isen, takipcilerin de, senden bir cevap aldiklarinda da sevinirler... olay budur! Basarili sac ekimin hayirli olsun, gayet tertemiz olmus.

switch

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 09 Mayıs 2018, 18:04:08 »
Arkadaşlar bu ekim merkezi hakkında yapılan konuların geneli şaibeli gibi hissediyor arkadaşlar bilmiyorum benim düşüncem net bir şekilde paylaşan sadece bu çocuk var sanırsam bu çocuğun sonucu bu ekim merkezi hakkında ki düşüncemizi belirleyecek https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4190.0

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #83 : 09 Mayıs 2018, 18:53:41 »
Değerli arkadaşlar , İnanın benim bu işlerden çıkarım Yok bende diğer saç ektirenler gibi parasını verdim her türlü komplikasyon ve sonuca hazırladım kendimi merkezi tanımam etmem ama benim sonuca göre iyi iş çıkarttığını anlıyorum ekimden önceki resimlerdeki gibi bayağı açık alanı son resimdeki hale getirmek uzmanlık ve profesyonellik gerektirir, tabiki katkı olarak benim donör ve doku olarak kaliteli çıkması( Allah vergisi ) , sigara ve alkol kullanmamam ve ekimden bu yana revigen isimli şampuan tablet ve spray sabah akşam her gün yıkamam her ay aksatmadan PRP yaptırmam sonuca yardımcı olabilir , hatta her yıkamada küçük boyda kıllar dökülüyor onuda ben sizlere sordum normalmi acaba diye cevap alamadım,, o nedenle eleştirilerinizi haketmediğimi düşünüyorum, ayrıca özelden telefon numarası yazanlara dönüş yaptım aklına takılan sorulara cvp vermeye çalıştım ... burada cvp yazamadığıma bakmayın siz yinede ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 11 Mayıs 2018, 10:15:19 »
Arkadaşlar güneş ışığında çekilmiş hali , ama her yıkamada küçük kıllar dökülüyor 6.aya girdik normalmi ?

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 11 Mayıs 2018, 10:17:13 »
Güneş ışığında tepeden görünüm

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 11 Mayıs 2018, 10:36:05 »
hayırlı olsun eski fotolara göre güzel olmuş.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 11 Mayıs 2018, 13:42:02 »
Ekim merkezinle konustunmu ne diyor dokulmelere

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 11 Mayıs 2018, 13:52:41 »
Saclar dik duruyor ikincisi gunes isiginin altinda hic sac olmayan bolgeye ekim yapildi bence iyi hocam begeniyorum ben

volkan38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 11 Mayıs 2018, 16:00:28 »
hayırlı olsun eski fotolara göre güzel olmuş.

teşekkür ederim kardeş...

Facebook Twitter Instagram