Gönderen Konu: Lifehair Şahin Çelik 2800 greft (Yaş 22)  (Okunma sayısı 10462 defa)

|Logan|

• Hero Member
Lifehair Şahin Çelik 2800 greft (Yaş 22)
« : 25 Temmuz 2023, 16:39:33 »
Merhaba herkese. Evet sonunda ben de katıldım ektirenler ailesine. 24 temmuzda önce şahin çelik ve ekibiyle görüşüp aynı gün ektirdim. Bana yaşımdan dolayı ilerde olabilecek durumdan bahsettiler. Ertelememin daha iyi olduğunu söylediler. Ben de ön profil olarak artık rahatsız olduğumdan dolayı ektirmek istediğimi söyledim.

2020 eylül ayından beri finasterid kullanıyorum. Artık cumartesi pazar dutasterid diğer günler finasterid kullanıyorum. Bu şekilde umarım uzun süre korurum.

Şahin hoca saçımda seboreik dermatit olduğunu söyledi ancak o ateşli dönemde olmadığını dermatitin sakin döneminde olduğunu o yüzden ekimde sakınca olmadığını söyledi.

Kanal açma ve kök alma işlemini Şahin hoca ve Nihan hanım yaptı. Ekim işlemini ise Elif hanım ve Nihan hanım yaptı. Acı olarak gerçekten zorlandığım kısım yok gibi bir şeydi. O yönden rahattı.

Ekim sırasında kanamam çok olmuş bu saçlarımın beslenmesi için iyi bir şey olsa da operasyonu daha zorlu bir hale getirmiş. Ekilen greftler kanama ile birlikte kendini dışarı atmış tekrar tekrar greftleri yerleştirmek zorunda kalmışlar. Aynı zamanda saç derimin de sert olduğunu söyledi.

Avantaj olarak ise tekli greft sayımın az olduğu 2li 3lü 4lü greftlerin çıktığı söylendi ve kök kalitesinin gayet iyi olduğu belirtildi.

Beni tedirgin eden umarım o fazla kanamalardan dolayı kökler yerinden oynamamıştır tutunmuştur.

Derimin sert olması da korkutuyor forumda birkaç şahin çelik ekimine denk geldim az çıkış olan ve revize gereken. Umarım gerek kalmaz.

Bu arada Şahin hoca saç çizgimi biraz daha geriden aldı yaşımdan dolayı ileriye dönük olarak. Ben de karışmadım hiç 12 yıllık tecrübesi olan birisi sonuçta.

Memleketime döndüğümde ekstra magnezyum hapı almayı düşünüyorum belki kalsifikasyona yardımcı olabilir.

Greft sayısı olarak ben 2000 gibi bir şey bekliyordum ama sıklık olarak iyi olmaz dedi Şahin hoca.

Bu arada tüm forumdan selam götürdüm Şahin hocaya. Hepinize teşekkür ediyor.

|Logan|

• Hero Member
Ynt: Lifehair Şahin Çelik 2800 greft (Yaş 22)
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2023, 16:43:00 »
Bu son fotoğraftaki siyah kısmı sordum. Kan pıhtısı olduğu söylendi. Nekroz değil sanırsam otele döndüğümde aynaya baktığımda orası önce baloncuk şeklinde kanamıştı. Yarın ilk yıkama ve bandaj çıkarma işlemi yapılacak.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2023, 20:03:39 »
Azizim güzel planlama açıklığıniz çok yok güzel bir kapaticilik sağlarsınız...

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2023, 20:09:48 »
Azizim güzel planlama açıklığıniz çok yok güzel bir kapaticilik sağlarsınız...

Çok teşekkür ederim. Umarım forumdaki herkes istediğine kavuşur.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2023, 20:11:55 »
Bu arada aklıma bir şey takıldı bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Ekimden sonra bana direkt olarak aspirin verildi ve 3 ay boyunca her gün kullanmam söylendi. Ancak internette yabancı kaynaklara baktığımda ekimden sonra ilk günler aspirin kullanmamak gerekiyormuş yara iyileşmesi gecikmesin diye. Sizin düşünceniz nedir
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2023, 21:01:48 »
hayırlı olsun planlama çok güzel olmuş saçın da tam ekimlikmiş. geriye kalan tek şey sabretmek kalmış :D 6 ay sonra aynaya baktığında mutlu hissedeceksin

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2023, 21:10:42 »
 hayırlı olsun.asprin sonuca bence etken değil fayfasıda zararıda olmaz ekim doğru ekildiyse çıkar hoca iç dediyse iç gene.ekim olur ozellikle ilk 72 saat kafayı carpmamaya dikkat et bu çok onemli dahada onemlisi bir ömür kendi saçını korumak.şimdi sahin ne dediyse yap ozellikle 72 saat kafayı koru
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2023, 21:16:14 »
hayırlı olsun planlama çok güzel olmuş saçın da tam ekimlikmiş. geriye kalan tek şey sabretmek kalmış :D 6 ay sonra aynaya baktığında mutlu hissedeceksin

Çok teşekkürler dostum. Acaba ben de saçların çıkışına daha fazla destek vermek için tamamen günlük dutasterid mi kullansam diyorum senin gibi. Ama sen dutasteridin bağlanma süresi daha uzun demiştin galiba yani bir süre etki göstermiyormuş.

Şu an 5 gün finasterid 2 gün dutasterid olarak devam ediyorum. Ekim merkezinin verdiği birkaç hap var onları bitirdikten sonra aga e tablet ve magnezyum da alacağım şimdi karaciğeri çok fazla yormamak için fazla hap almayayım dedim.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 25 Temmuz 2023, 21:18:07 »
hayırlı olsun.asprin sonuca bence etken değil fayfasıda zararıda olmaz ekim doğru ekildiyse çıkar hoca iç dediyse iç gene.ekim olur ozellikle ilk 72 saat kafayı carpmamaya dikkat et bu çok onemli dahada onemlisi bir ömür kendi saçını korumak.şimdi sahin ne dediyse yap ozellikle 72 saat kafayı koru

Çok sağ ol abi. Senin yorumunu gördükten sonra hemen içtim şimdi :) Saçları korumaya devam edeceğim. Şahin hoca finasterid 5 gün ara ver dedi zaten şu an baya hap içiyorum bir de onu içme karaciğere yük olmasın dedi. Bu arada abi fotoğrafta sağ taraftaki siyahlık sıkıntı mı? Ekim merkezine sordum kan pıhtısı olmuş sorun yok dedi. Ama insan yine tedirgin oluyor. Eve döndüğümde zaten orası baloncuk şeklinde kan olmuştu.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2023, 21:22:49 »
Çok teşekkürler dostum. Acaba ben de saçların çıkışına daha fazla destek vermek için tamamen günlük dutasterid mi kullansam diyorum senin gibi. Ama sen dutasteridin bağlanma süresi daha uzun demiştin galiba yani bir süre etki göstermiyormuş.

Şu an 5 gün finasterid 2 gün dutasterid olarak devam ediyorum. Ekim merkezinin verdiği birkaç hap var onları bitirdikten sonra aga e tablet ve magnezyum da alacağım şimdi karaciğeri çok fazla yormamak için fazla hap almayayım dedim.
dutasteride hiç kullanma istersen saçlarının ihtiyacı yok. finasteride seni uzun yıllar götürür. saçların başlangıçta benim gibiyse ancak kullan derdim fakat açıklığın sadece önlerde ve ekimle rahat kapatılabilecek bir açıklık. hem fazla bir etkisi de olmaz dutasteridin. saçlarının geri kalanlarının yoğunluğu son derece güzel

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2023, 21:30:40 »
 sen saol pıhtı nekroz olaylarınd pek bilgili değilim hintell soler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 26 Temmuz 2023, 00:00:31 »
planlama güzel olmuş ,yeteri kadar saç çıkışı olursa kapatıcılığı yüksek olabilecek bir saç yapın var .sorduğun alanlardaki siyahlıklar ise bence çok ufak nekroze alanlar ama sana çok büyük sıkıntı çıkacaraklarını sanmıyorum çünkü yüzeyel ve ufak alanlar .yeterli saç çıkışı olursa şahsi görüşüm sonucu pek etkileyeceğine yönünde.

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 26 Temmuz 2023, 00:09:54 »
planlama güzel olmuş ,yeteri kadar saç çıkışı olursa kapatıcılığı yüksek olabilecek bir saç yapın var .sorduğun alanlardaki siyahlıklar ise bence çok ufak nekroze alanlar ama sana çok büyük sıkıntı çıkacaraklarını sanmıyorum çünkü yüzeyel ve ufak alanlar .yeterli saç çıkışı olursa şahsi görüşüm sonucu pek etkileyeceğine yönünde.

Teşekkür ederim yorum için. Ya şahin çelik ekibine mesaj attığımda kan pıhtısı bir sıkıntı yok demişti. Şimdi endişelendim işte. Ne yapsam bilemiyorum
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2023, 16:24:48 »
İlk yıkama ve bandaj çıkarma işlemi yapıldı. Şahin hoca siyah bölge için kan pıhtısı dedi ama 10.günde o siyahlığın tamamen gitmesi gerek dedi.

Bu arada otele dönerken taksiden inerken kafamı çok yumuşak şekilde değdirdim çarpma darbe şeklinde değil sadece değdi değen yer de arabanın yumuşak tarafıydı sanırsam. Kanama var mı diye baktım olmamış. Sanırsam kanama olmazsa greftlerde bir sıkıntı olmuyormuş.
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 26 Temmuz 2023, 16:41:01 »
 kanama yoksa sorun yok bundan sonra dikkat et

Facebook Twitter Instagram