Dostum konunu baştan sona okudum evet sürecin biraz ağır gidiyor bence şu 2 ayı da geçirip öyle yorum yapmak daha doğru olacaktır. Umarım sağlam bir atakla tüm açıklıkların kapanır.
Fakat şunu da belirtmek isterim bende dahil olmak üzere son 2 sene icerisinde Şahin Bey'in fazlaca sorunlu konusuna denk geldim. Kendisini tercih ederken bu forumdaki eski ekimlerine bakıp tercih etmiştim, kabul etmek gerekir ki sürecte bir yerlerde bir şeyler eskisi gibi degil. Eskiden kadrosu mu cok iyiydi, yeni kadrosunda mı bir sikinti var ya da kullandigi malzemelerde mi bir problem var hakkaten sorunun kaynagi neyse onu bulup cozmesini çok isterim.
Çünkü kendisi 10 numara 5 yıldız bir adam, müşterisini memnun etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Hatta ben beklentinin altinda kalan bir sonuc alsamda bir kez daha ekim surecigine girecegimde ilk onun yanina gidip gorusecegim. Fakat bu aksamayı olası tüm ihtimalleri de dusunerek bir sekilde tespit etmesi gerekiyor.
Yaptığım iş geregi cok fazla insanla gorusuyorum, iletisim halindeyim vs... Hiç akla gelmeyecek hikayelere sahit oluyorum. Belkide kendi ekibinde son senelerde ise girmis bir truva atı var kimbilir. Ben olsam tüm ekip arkadaşlarimin calismasini titizlikle inceler onlarda mi bir sorun var onuda tespit etmeye calisirdim.
Bu sac ekim sektoru buyuk bir pazar ve bu pazarda da her sey olabilir. Bunlarıda belki buralari okuyordur diyerek yazmak istedim.