Gönderen Konu: Saç ekim işlemim Lütfi Keçici 22,07,2023  (Okunma sayısı 823 defa)

serkansaygı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekim işlemim Lütfi Keçici 22,07,2023
« : 24 Temmuz 2023, 15:29:47 »
Merhaba arkadaşlar burada ismi bilinmeyen ama uzun zamandır sadece dhı kalem teknıgı ıle saç ekımı yapan bırını buldum daha dogrusu tavsıye uzerıne gıttım konustum guvendım vaktımde vardı 2 gün önce yaz sıcagında yaptırdım :) gorusmelerde saphır yada dhı arasında cok kaldım cogunluk saphır desede dhı hep aklımdaydı ılk baslarda saclarımı kestırmem dıye kalem teknıgını ıstıyordum ancak sonrası bu bahane ıle kestır dedım ve saclarda gıttı :) Bugun pansuman cıktı yıkama yapıldı
5800 kök ekildi bir günde hepsi kalem ile operasyonumda 8 kişi vardı agrı bazı yerlerde cok bazı yerlerde normal bır sekılde sabrettık. Umarım hayırlı bır sonuc olur banada hatıra kalır buraya yazdıklarım :)
sadace xpecia önerildi onu aldım kullanmaya baslayacagım. iyi gunler selamlar dostlar :)

Emrah Karaağaç

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim işlemim Lütfi Keçici 22,07,2023
« Yanıtla #1 : 26 Şubat 2024, 12:08:22 »
Serkan Bey merhaba 7 ay geçmiş yaklaşık güncel foto alabilir miyiz acaba, hem donör bölgesi hem de eklen yerler. bende Lütfi Beye gitmeyi düşünüyorum da. Ama çok zamanım kalmadı o nedenle yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekim işlemim Lütfi Keçici 22,07,2023
« Yanıtla #2 : 26 Şubat 2024, 12:47:01 »
Son durum nedir acaba üstten çekilmiş fotoğraf paylaşmanız mumkunmu acaba rica etsek?

Facebook Twitter Instagram