Gönderen Konu: YAŞ 21 FİN + XPECİA TEDAVİSİNE BAŞLIYORUM SÜRECİ BİRLİKTE TAKİP EDELİM  (Okunma sayısı 3957 defa)

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
Öncelikle bu forumu görüp kendi saçım hakkında bilgi veren herkese teşekkür ederim. Tedaviye başlama kararı aldım her 1 2 ayda güncelleme paylaşacağım önerisi olan varsa yazarsa çok teşekkür ederim.
Saçlarım ince telli genellikle her gün yağlanıyor saçlarım nerdeyse( bu konu hakkında yardımcı olucak varsa çok memnun olurum) ve tepeki saçlarım minyatürleşmeye başladı ve daha da fazla geç kalmadan tedaviye başlama kararı aldım
Her gün 1/4 proscar
her gün 2 adet xpecia tablet
haftada 3 dermastamp
haftada 2 ketokonazol şampuan
düşüncelerini belirtmek isteyen olursa çok memnun olurum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
yapman gerekenleri yapmaya başlamışsın sana başarılar diliyorum

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkür ederim Duck umarım gelişme yakalarız. Yağlanma hakkında verebileceğin bir tavsiye var mı ?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim Duck umarım gelişme yakalarız. Yağlanma hakkında verebileceğin bir tavsiye var mı ?
dht düşürmen etki edecektir, ve zaten konazol de kullanıyorsun. yağlanmayı çözecektir ben ekstra bir şey bilmiyorum

canımızıcıkaransaç

• Yeni üye
  • *
fin kullanma yaşı kaç bilginiz var mı? olası yan etki durumu kalıcı mı siz bi şey yaşadınız mı?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
fin kullanma yaşı kaç bilginiz var mı? olası yan etki durumu kalıcı mı siz bi şey yaşadınız mı?
minimum 18. 20-21 yaş üstüne önerilir genelde. 2 ay finasteride 6.5 ay dutasteride kullandım tek yan etkisi birkaç hafta libido düşmesi oldu, benim için iyi olmuştu da. onun dışında yan etki yaşamadım
kalıcı gördüğünü söyleyenler var fakat yan etki görenlerden daha nadir bir durum bu. kişi yüksek ihtimalle görmeyecektir. ilacın yarı ömrü zaten 6-8 saat, dokuya bağlanma süresi 4-5 gün. yan etki görülürse birkaç haftaya düzelir yani

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
Denemeden bilemezsin ki zaten FDA onaylı bir ilaç kullan yan etki görürsen çok aşırı en fazla bırakırsın geri döner eskisi gibi

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
Sabah çektiğim fotoğraf her gün 2 adet xpecia 1 gün fin 1 gün dut kullanıyorum

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun güzel gelişme var ama saçların biraz uzamış o da olabilir hızlı uzuyordur yoksa bu kadar hızlı etki edemez zaten :D
« Son Düzenleme: 02 Ağustos 2023, 16:34:29 Gönderen: duck »

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun güzel gelişme var ama saçların biraz uzamış o da olabilir hızlı uzuyordur yoksa bu kadar hızlı etki edemez zaten :D
evet dökülme devam ediyor zaten şu an son zamanlarda biraz daha arttı gibi ama o korkutuyor biraz yağlanma devam ediyor her gün yıkamam lazım

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet dökülme devam ediyor zaten şu an son zamanlarda biraz daha arttı gibi ama o korkutuyor biraz yağlanma devam ediyor her gün yıkamam lazım
bu haliyle çok güzel görünüyor umarım daha da gelişir

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
bu haliyle çok güzel görünüyor umarım daha da gelişir
Dökülme kaçıncı aydan sonra yavaşlar acaba onu merak ediyorum çok saç döküyorum konuları okudum normal ama insanın kafası takılıyor

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
Deli gibi saçım dökülüyor fin ve duta başladıktan sonra 20 gün civarı oldu normalde bu kadar değildi ama sizce bu normal mi ama saçımda bir gerileme gözlemlemiyorum cansız güçsüz saçları mı döküyorum anlamadım

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Deli gibi saçım dökülüyor fin ve duta başladıktan sonra 20 gün civarı oldu normalde bu kadar değildi ama sizce bu normal mi ama saçımda bir gerileme gözlemlemiyorum cansız güçsüz saçları mı döküyorum anlamadım
tamamen iyiye işaret. antiandrojenler saç döker daha kalınını çıkarmak için. gerileme gözlemlememen çok iyi merak etme daha güçlü çıkacaklar

mustafa sarı

• Jr. Member
  • **
tamamen iyiye işaret. antiandrojenler saç döker daha kalınını çıkarmak için. gerileme gözlemlememen çok iyi merak etme daha güçlü çıkacaklar
Yastığım, yıkarken, tararken hep dökülüyor normalde bu kadar yoktu inşallah öyle oluyordur 😅 yağlanma hala devam ediyor

Facebook Twitter Instagram