Şu an güzel bir gelişim olmuş homojen bir saç çıkışı diğer konular tabi tercih herkes her şeyi beğenmek zorunda değil. Umarım sürecin sonunda bu sorunlar aşılır mutlu olursunuz.
Homojenlik ve sac cikis oranlari gercekten tatmin edici, bunlar kesinlikle arti yonler. Kendimce eksik gordugum konulari zaten belirttim. Negatif gordugum durumlar kendi kendine asilir mi bilmiyorum. Ole cok da gecistirilecek ve kendi kendine asilacak bir konu da degil.
İlk gun tum sac ekimi bittikten sonra, kalan tekli koklerin koray beyin asistani tarafindan acilan kanallarla en on hatta ekilmesi cok da herkesin her seyi begenip begenmemesiyle basitlestirilecek bir durum olmadigini dusunuyorum.
Asistanin on hatta degilde arkaya kanal acmasi belki tolere edilebilir ki, ikinci gun ole oldu ve orta bolume salon sorumlusu bir hemsirenin actigi kanallara son kalan kokler ekildi.
Ama on hatta asistanin kanal acmasi, koray bey secenegi secilmisse normal degil ve de gecistirelecek bir konuda degil.
Merkezin verdigi yanitta da oldugu gibi kanal acmadi operasyon sonunda kapanan kanallari genisletti yorumu da dogru degil. Saci onden arkaya dogru ekiyorlar koray beyin one actigi kanallara operasyon basinda tum tekli kokler neden ekilmeyip, bazi kanallar ekilmeyip bos birakilip sona birakilir ki bu argumanlar da olayi gecistirmeye yonelik kanatimce.
Buna da teknik bir takim aciklama getirebilirler ama gozumle gordugum seyi o an da hayir on cizgiye acmiyoruz diye inkar edip sonrada sonlandirmalari bende samimiyetsizlik hissi uyandiriyor ki asistanin actigi kanal yonleri ile, su anda cikan ve duzgun olmayan sac yonleri beni destekliyor.