finasterid devam etsen iyi olur alan geniş donör saçları çok güçlü görünmüyor ekilenlerin güçlenip beslenmesi gerek bunun içinde fin gerekli tabi tercih seni rahatsız etmiyorsa şok dökülme devam ediyor sağlıklı ve olması gereken süreç hayırlısı
umarım her şey güzel olur
Genel olarak ekimimden ve ekimin bole aralıklı 2 güne hafta sonuna denk gelerek yapılmasından tut da, on cızginin bana gore alelece yapilmasina kadar bir cok konudan mutlu olmamam nedeniyle, sonuçdan bağımsız olarak genel memnuniyetsizligim nedeniyle zaten merkezden cıkmadan on cizgi ve ikinci bir ekimi düşünmeye başlamıştım.
Malesef sorunun o an cozulememesi beni buna yöneltti. Cok da icime yatmayan bir ekim icin 48 yasında bir de finansteridin yan etkileriyle boğuşmak istemiyorum, finasnterid olmadan da iyi sonuclar oldugunu goruyorum, asmed videolarında da var bu.
Sonucu bekleyip gerekirse asmed de ya da baska bir merkezde ikinci bir ekim dusunebilirim zaten dedigin gibi acıklıgın buyuklugunu goz onune alırsak, donorun izin verdigi oranda zaten ikinci bir ekim daha iyi bir sonuc icin bir zaruriyet gibi benim durumum icin. Sonuca yönelik asla karamsar degilim, bekliyip gorucez iyi niyetli yorumların ve desteğin icin teşekkür ederim.