Eleştirebilirsiniz tabi ben o kısımda değilim hocam
Beğendiğim için çizginizi güzel olacağını düşündüğümü belirttim
Tabi saçı siz kullanacaksanız.
Bence güzel ve saçlarınız çıkınca size yakışacaktır
Şimdilik bu gibi düşüncelere kapılmak normal
Belkide beğenmeyeceksiniz ama ben ihtimal vermiyorum
Umarım çok güzel olur.
Hıntel senın de yanlış anlamanı ıstemem gerçi burdakıi insanlar bir cok merkezdeki çalışan doktor vs den cok daha ıyı birbirimizin halını psikolojisini anlıyoruz, senın de cok iyi anladığını düşünüyorum, burda yogun bir mesain var. Ben ekimden ümitsiz degilim, umarım iyi olur ama ne kadar iyi olsa da ön çizgi ve genel yaklaşımla ilgili fikrim degismicek bir kere doktorluk egosantrık meslek hele de türkiyede kazançları da goz önüne alınırsa, dolayısıyla ego, güç, un vs i kontrol edebilmek cok zor hele de talepleri karsılamada zorlanan bir şekilde çalışıyorsanız. Bu konuyu cok fazla uzatmak da istemiyorum, bekliyip gorucez tekrar soliyim ekilen 4838 greftin hepsi de tutsa, super naturel bir ekim de olsa, on cizginin özensiz cizildigini ve de hastanın taleplerinın yeteri derecede dikkate alınmadığını düşünüyorum. Daha özenli ve de oldu bittiye getirilmemeli, burda ki bir cok kisinin de ortak görüşü cok hızlı ciziliyor ve karar veriliyor bence cizgi de bu kadar aceleci olunmamalı ve hassasiyetler dikkate alınmalı. Bu arada artik cok yorum yapmak istemiyorum bu oncizgi vs hakkinda surec uzun ne burayi bu kadar mesgul, ne de kendimi bunlarla mesgul etmek istemiyorum. Onemli anlarla ilgili paylasimlara devam edicem, yorum yapan ilgilenen tum arkadaslara ve de sac ekimi hakkinda bilgi sahibi ve cesaret edinmeme neden olmama, bir sekilde asmed gibi bana uygun bir teknik kullanan bir merkezi bulmamda bana buyuk rehber olan bu forumu kurdugun ve de modere ettigin icin sana da cok tesekkur ederim.