Evet bazi konularda sikayetci olmam cok dogal, hele ki verilen ucretin ve merkezin buyuklugu goz onune alininca, hizmet kalitesi beklentisi de haliyle yuksek oluyor. Koray hocayla dun gorustum ve su espriyi ona da yaptim, hasta gozuyle size sorsam surasi daha iyi olabilirdi diyebileceginiz bir yer var mi dedim kendi ekimi icin, gulustuk… Sonuc itibariyle bu benim solememle arti ya da eksi cok fazla degisecek bir sey degil, Asmed in kalitesi ve guvenirliligi. Ama negatif konulari daha fazla irdelemek istemiyorum, el isinde her seyin mukemmel olmasi dusunulemez, ama sonuc elbette benim ve merkez acisindan tatmin edici. Bugun cektirdigim berber sonrasi daha duzgun oldugunu dusundugun fotolari koyup bir muddet ikinci ekime kadar bekliyecegim. Asmed in de fiyat politikasi benim yaptirdigim doneme gore baya yuksek nerdeyse iki kati gibi. Dun beni sasirtan bir olay yaklasik 1000 eger finansterid kullanirsam bir yil, 2000 civari cikar denilen donor alanim icin Koray hoca 4000 cikar burdan donor cok iyi gorunuyor ve de size ikinci bir ekim yapalim cok iyi olur dedi ki ben ilk ekimimde Asmedden cikmadan zaten ikinci ekimi dusunuyordum. Simdi uygun tarih ve de belki uygun fiyat politikasi olursa o donemi bekleyebilirim. Uygun tarih olursa Aralik ya da temmmuz agustos aylarininda ilk ekimim gibi. Simdilik durumum bole. Bu siteden cok sey ogrendim ogrendiklerimden en degerli olanlarindan biri kellik sorun degildir, cirkin kafa sorundur olmustur. Bir de yine manuel alim ve Asmedi ogrenmem. Umarim ben ve konum da birilerine yardimci olur…