Tesekkur ederim, yorumlariniz ve iyi dilekleriniz icin. 48 yasinda bole bir degisim karari tabi baya radikal haliyle biraz daha temkinli olmaya calisiyorum ki Asmedi secme nedenim de bu. Asmed in tum ekibine simdiden cok tesekkur ederim, ilerleyen zamanlarda tek tek de zikrederim. Benim haddime degil ama madem izlenimlerimizi paylasiyoruz bence harika bir isletme ve ekip kurmus Koray Bey, buyuk artilari oldugu su goturmez ancak hayatta mutlak bir dogru olmadigi gibi iyi ve kotu kavramlari da konu insan kalitesi ve insan oldugunda cok degiskenlik gosterebiliyor malum sac ekim islemini robotlar yapmiyor bunun da bilincindeyim. Bu bilincle pozitif olmaya devam ederek tum bu artilarin sonuclarini da ilerleyen zamanda gorurum umarim, umitsiz degilim acikcasi, guvenim de hala tam. Sadece yuvarlaktan sivriye gecerken cizgi tamamen silinip tekrar cizilebilirdi cunku bir seyi tamir her zaman daha zordur yenisini yapmaktan, sirf icimi rahatlatmak icin bile yapilabilirdi. Ama son durum bole ben de biraz kabullenmek zorunda kaldim ve de inandiriyorum iyi olduguna ama zaman daha iyi gosterecek tabi ki her seyi kotu dusunceye de kapilmak icin cok erken. İslemim pazartesi devam edecek olmasina ragmen yine de donor alaniminda bugun ilk yikama yapildiktan sonraki halini de gonderiyorun bu arada sifira yakin agri sizi operasyon oncesi ve sonrasinda gayet rahat geciriyorum simdilik sureci.