Gönderen Konu: ASMED / DR. KORAY ERDOGAN / 3205 GREFT / 21 KASIM 2017  (Okunma sayısı 50043 defa)

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED / DR. KORAY ERDOGAN / 3205 GREFT / 21 KASIM 2017
« Yanıtla #136 : 03 Şubat 2018, 15:49:15 »
Süreç çok hızlı ilerliyor
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 03 Şubat 2018, 17:29:02 »
12. günden bir hatıra
Bu kadar kısa haliyle ekim oldugu belli oluyor muydu?koray hoca bir videosunda ekim yaptıranlar saçlarını çok kısa kestiremiyorlar haliyle biraz belli oluyor fln demişti

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 03 Şubat 2018, 18:53:47 »
Süreç çok hızlı ilerliyor

Umarım öyledir, erkenden kavuşuruz  ::)

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 03 Şubat 2018, 18:56:38 »
12. günden bir hatıra
Bu kadar kısa haliyle ekim oldugu belli oluyor muydu?koray hoca bir videosunda ekim yaptıranlar saçlarını çok kısa kestiremiyorlar haliyle biraz belli oluyor fln demişti

O foto ekimden sonra 12.gün fotosuydu. Hatıra diye köşede dursun dedim. Şöyle birşey söyliyim  ;D Benim saç ektiğimi sace birkaç kişi biliyor. Evde de annem. Babam ve erkek kardeşim saç ektiğimi bilimiyorlar ve anlamadılar. Kabuk dökümümden sonra eve gittim tatildeydim saçları kazttım falan diye söyledim ve ekildiğini anlamadılar. Hala bilmiyorlar. Belki süreç tamamen bitince söylerim  ;D ;D Hintel bu aralar saçları baya kısa kesti onun fotolarına bak istersen  ;D

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 10 Şubat 2018, 23:22:52 »
Evet dostum haklısın ikimiz de ön çizgisi çok benzer fakat bence senin ön çizgin kafa yapına göre daha iyi planlanmış , benim ön çizgi sanki daha sivri ve geride kalıyor ayrıca senin şakakların planlaması ve çizgisi çok güzel olmuş .

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 11 Şubat 2018, 00:17:38 »
12. günden bir hatıra

O foto ekimden sonra 12.gün fotosuydu. Hatıra diye köşede dursun dedim. Şöyle birşey söyliyim  ;D Benim saç ektiğimi sace birkaç kişi biliyor. Evde de annem. Babam ve erkek kardeşim saç ektiğimi bilimiyorlar ve anlamadılar. Kabuk dökümümden sonra eve gittim tatildeydim saçları kazttım falan diye söyledim ve ekildiğini anlamadılar. Hala bilmiyorlar. Belki süreç tamamen bitince söylerim  ;D ;D Hintel bu aralar saçları baya kısa kesti onun fotolarına bak istersen  ;D
Aynısı bende oldu. Bizimkiler dedi kafana ilaç mı sürdün. Ben söyleyince öğrendiler. Sokakta çıkıyor öyle daha önce saç ekimi görmemiş adamlar anlamıyor.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 11 Şubat 2018, 18:04:35 »
Evet dostum haklısın ikimiz de ön çizgisi çok benzer fakat bence senin ön çizgin kafa yapına göre daha iyi planlanmış , benim ön çizgi sanki daha sivri ve geride kalıyor ayrıca senin şakakların planlaması ve çizgisi çok güzel olmuş .

Koray hoca baya çizgi için üzerinde durdu baya. Silip silip denedi. Herkes çok aşağıda düz çizgi istiyor ama her surata olmuyor  ;D Benim şakaklar fazla boştu şakak bile denmezdi yani o yüzden onları baya doldurduk. O da Koray hocanın fikriydi yüz şeklime göre şakakların dolması gerekiyormuş. O yüzden ön çizgiyi çok öne almak yerine şakakları doldurduk.  Süreç biran önce bitsede biraz saç uzatıp wax sürsek  ;D ;D

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 11 Şubat 2018, 18:05:24 »
12. günden bir hatıra

Aynısı bende oldu. Bizimkiler dedi kafana ilaç mı sürdün. Ben söyleyince öğrendiler. Sokakta çıkıyor öyle daha önce saç ekimi görmemiş adamlar anlamıyor.

Aynen hazır kimse anlamadı süreç bitene kadar çaktırmadan olayı kapatmak lazım  ;D

Stag

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 11 Şubat 2018, 22:28:48 »

Koray hoca baya çizgi için üzerinde durdu baya. Silip silip denedi. Herkes çok aşağıda düz çizgi istiyor ama her surata olmuyor  ;D Benim şakaklar fazla boştu şakak bile denmezdi yani o yüzden onları baya doldurduk. O da Koray hocanın fikriydi yüz şeklime göre şakakların dolması gerekiyormuş. O yüzden ön çizgiyi çok öne almak yerine şakakları doldurduk.  Süreç biran önce bitsede biraz saç uzatıp wax sürsek  ;D ;D
Benim wax hazır :) , İnşallah bir an önce saçlarımıza kavuşur.

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 17 Şubat 2018, 22:33:27 »
89.gün

Walter

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 18 Şubat 2018, 11:58:22 »
Gündüz çekimi;

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 18 Şubat 2018, 15:09:55 »
Bu ekim forum efsaneleri arasına girecek şimdiden yazıyorum  :)

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 18 Şubat 2018, 17:09:27 »
Gündüz çekimi;

Kanki maasallah ne cabuk uzadi, son 1 ayin sonra yazmazsin artik buraya :)

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 19 Şubat 2018, 10:59:07 »
hayırlı olsun dostum ekim sürecini ilk günden itibaren takip ediyorum bende bakalım darısı bize olsun bende senin gibi ekim yaptırdığın dönemler de yaptıracağım artık :)

Facebook Twitter Instagram