Saç Ekimi Sonuçları
12. günden bir hatıra
Süreç çok hızlı ilerliyor
Alıntı yapılan: Walter - 03 Şubat 2018, 14:13:0612. günden bir hatıraBu kadar kısa haliyle ekim oldugu belli oluyor muydu?koray hoca bir videosunda ekim yaptıranlar saçlarını çok kısa kestiremiyorlar haliyle biraz belli oluyor fln demişti
Alıntı yapılan: ahmet67 - 03 Şubat 2018, 17:29:02Alıntı yapılan: Walter - 03 Şubat 2018, 14:13:0612. günden bir hatıraBu kadar kısa haliyle ekim oldugu belli oluyor muydu?koray hoca bir videosunda ekim yaptıranlar saçlarını çok kısa kestiremiyorlar haliyle biraz belli oluyor fln demiştiO foto ekimden sonra 12.gün fotosuydu. Hatıra diye köşede dursun dedim. Şöyle birşey söyliyim Benim saç ektiğimi sace birkaç kişi biliyor. Evde de annem. Babam ve erkek kardeşim saç ektiğimi bilimiyorlar ve anlamadılar. Kabuk dökümümden sonra eve gittim tatildeydim saçları kazttım falan diye söyledim ve ekildiğini anlamadılar. Hala bilmiyorlar. Belki süreç tamamen bitince söylerim Hintel bu aralar saçları baya kısa kesti onun fotolarına bak istersen
Evet dostum haklısın ikimiz de ön çizgisi çok benzer fakat bence senin ön çizgin kafa yapına göre daha iyi planlanmış , benim ön çizgi sanki daha sivri ve geride kalıyor ayrıca senin şakakların planlaması ve çizgisi çok güzel olmuş .
Alıntı yapılan: Walter - 03 Şubat 2018, 18:56:38Alıntı yapılan: ahmet67 - 03 Şubat 2018, 17:29:02Alıntı yapılan: Walter - 03 Şubat 2018, 14:13:0612. günden bir hatıraBu kadar kısa haliyle ekim oldugu belli oluyor muydu?koray hoca bir videosunda ekim yaptıranlar saçlarını çok kısa kestiremiyorlar haliyle biraz belli oluyor fln demiştiO foto ekimden sonra 12.gün fotosuydu. Hatıra diye köşede dursun dedim. Şöyle birşey söyliyim Benim saç ektiğimi sace birkaç kişi biliyor. Evde de annem. Babam ve erkek kardeşim saç ektiğimi bilimiyorlar ve anlamadılar. Kabuk dökümümden sonra eve gittim tatildeydim saçları kazttım falan diye söyledim ve ekildiğini anlamadılar. Hala bilmiyorlar. Belki süreç tamamen bitince söylerim Hintel bu aralar saçları baya kısa kesti onun fotolarına bak istersen Aynısı bende oldu. Bizimkiler dedi kafana ilaç mı sürdün. Ben söyleyince öğrendiler. Sokakta çıkıyor öyle daha önce saç ekimi görmemiş adamlar anlamıyor.
Alıntı yapılan: Stag - 10 Şubat 2018, 23:22:52Evet dostum haklısın ikimiz de ön çizgisi çok benzer fakat bence senin ön çizgin kafa yapına göre daha iyi planlanmış , benim ön çizgi sanki daha sivri ve geride kalıyor ayrıca senin şakakların planlaması ve çizgisi çok güzel olmuş .Koray hoca baya çizgi için üzerinde durdu baya. Silip silip denedi. Herkes çok aşağıda düz çizgi istiyor ama her surata olmuyor Benim şakaklar fazla boştu şakak bile denmezdi yani o yüzden onları baya doldurduk. O da Koray hocanın fikriydi yüz şeklime göre şakakların dolması gerekiyormuş. O yüzden ön çizgiyi çok öne almak yerine şakakları doldurduk. Süreç biran önce bitsede biraz saç uzatıp wax sürsek
Gündüz çekimi;