Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Walter - 11 Aralık 2017, 17:54:54İnternette bile stokta yok. Oysa sevmiştik Solgarın biotinini hp var al ondan 5 bın içinde 100 adet var güzel ben ona gectım
İnternette bile stokta yok. Oysa sevmiştik Solgarın biotinini
Nature's Bounty markası da zaten Solgarın bende onu kullanıyorum Bu arada biotini ne kadar kullanmamız gerekiyor bilen var mı ?
Alıntı yapılan: Architect - 12 Aralık 2017, 08:27:31Nature's Bounty markası da zaten Solgarın bende onu kullanıyorum Bu arada biotini ne kadar kullanmamız gerekiyor bilen var mı ?Bir limit yok. Ben saçlarım hızlı uzayıp toparlansın diye alıyorum
Alıntı yapılan: Walter - 12 Aralık 2017, 09:42:49Alıntı yapılan: Architect - 12 Aralık 2017, 08:27:31Nature's Bounty markası da zaten Solgarın bende onu kullanıyorum Bu arada biotini ne kadar kullanmamız gerekiyor bilen var mı ?Bir limit yok. Ben saçlarım hızlı uzayıp toparlansın diye alıyorum yav iyide tırnakları falanda uzatıyor acayip hızlı uzuyo ... mübarek göüs kılı falan saçlar toplasın bırakçam
Ufak ufak başlamıs
Yolun daha çook başındasınız,inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz dicemde asmed yani istesenizde istemesenizde o saçlar çıkacak
Alıntı yapılan: Mert35 - 18 Aralık 2017, 22:42:27Yolun daha çook başındasınız,inşallah istediğiniz gibi sonuçlanır süreciniz dicemde asmed yani istesenizde istemesenizde o saçlar çıkacak Bir aksilik olmazsa çıkıcaklar diye umut ediyorum Hintelin dediği gibi aldık rölantiye geçicek günler