hayırlı olsun ekimin walter sonuç iyi olacak belli donörde gayet iyi .. yaş kaçtı senin kaçırmış olabilirim yazdıysan da .birde senin saçlar sanki dökülme evresine girmiş gibi genel bir incelme var ekim öncesi .. bu konu hakkında ne tavsiye verdi koray hoca ..biraz riskli geldi bana bu ekimin o yüzden yaşı sordum..risk ekimden değil tabi ki mevcut saçlarınla ilgili ...planlamayla yine ektireceksin dökülürse o ayrı şuan var mı dökülmen kendi ana saçlarında ..bu planlama nasıl yapıldı bunları biraz anlatabilir misin
Yaşım 27. Zaten Koray hoca one göre planlama yaptı. Ölçtü biçti hesapladı, senin donörünle üst tarafının ileride komple açılırsa bile kapatırız sorun olmaz dedi. Ona göre ön çizgi belirledi. 1 yıl finans kullanmamı istedi incelmiş saçları dökmeyelim kurtalım onları dedi. Sadece 8 ay finans kullandırıp ekim yapmadığı bir hastayı gösterdi. Tolejenleşmeye başlamış saçları gayet kurtarmıştı.
Asmed'te ekranda Koray hocanın eskilerden bir resmini gördüm saçları şimdiki haline göre daha zayıftı, ekim yaptığını düşündüm sordum hayır finans kullanıyor dediler.