Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun Walter, ben bugün canlısını da gördüm zaten gayet güzel gözüküyor
Hayırlı olsun ekiminiz donör ortalamasını begendim
Planlama bile cok profosyonel yapiliyor burada sonucuda illaki guzel olacaktir hayirli olsun
Way kardesım gelmis ) harika bir ekim maşallah sölenecek söz yok:) çok güzel bir sonuc olucak benden iyi olursa sayfanı silerim ) benim 1 senem dolduğu gün Hoca sana ekim yaptı kader işte walter cim ortalaman çok iyi 2.36=7552
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Aralık 2017, 17:45:33Way kardesım gelmis ) harika bir ekim maşallah sölenecek söz yok:) çok güzel bir sonuc olucak benden iyi olursa sayfanı silerim ) benim 1 senem dolduğu gün Hoca sana ekim yaptı kader işte walter cim ortalaman çok iyi 2.36=7552Başqan sen şimdiden sil bence bu konuyu.... bu sac fena çıkar... senden iyi sonuç alır bence...gerçi daha ne kadar cok sık olabilir bilemiyorum ama bu konunun sonunda göreceğiz gibi sanki.
Alıntı yapılan: Hintell - 01 Aralık 2017, 17:45:33Way kardesım gelmis ) harika bir ekim maşallah sölenecek söz yok:) çok güzel bir sonuc olucak benden iyi olursa sayfanı silerim ) benim 1 senem dolduğu gün Hoca sana ekim yaptı kader işte walter cim ortalaman çok iyi 2.36=7552Aynen tam aynı güne denk gelmesi enteresan oldu Daha önce dediğim gibi bu işe senin sonucu görünce gaza gelip bulaştım Artık seninkini gecer mi aynı mı olur geride mi kalır bilemem tatmin edip memnun etsinde Evet ortalamam iyi Zaten alım yapılırken seçim sonuçlarını izler gibi izliyordum. Bende 7 li grefler çıktı yazılımda 7 liyi yazacak yer olmadıgı için 6 lıya yazdılar Bir ara ortalama 2.50 lerdeydi sonra düşürdüler