Herkese selamlar. Son zamanlarda saçarımda oluşan incelme ve dökülmeden dolayı özellikle son 1 yıldır sinir bozucu bir hal almaya başlamıştı. Aslında benim yanlar uzun süredir açıktı ama biraz daha geriye gitti ve ön çizgim zayıfladı, özellikle temporal alanımın gitmesiyle artık saçımı dikemiyor sadece sağa sola yatırıyordum. Rüzgarlı ve yağmurlu havalar en sinir bozucu zamanlardı. Ne yapsam ne yapsam diye araştırırken Hintell in ekimine denk geldim. Başından sonuna tüm ekim sürecini takip etmiştim. Beni ciddi ciddi saç ekimini düşünmeme yönlendiren ve Dr. Koray Erdoğan'a ektirmeye karar verdiren çok değerli bilgileri paylaştı. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bende bundan sonraki ihtiyacı olanlar için bilgi olması adına sürecimi paylaşıyorum.
Asmed, güzel tararlanmış bir ofis ve çalışanları pozitif size karşı çok pozitif. Zaten bir çok arkadaş paylaştı ne şekilde hizmet verdiklerini.
Benim hikayem biraz farklı. İlk olarak ben Asmed ile email yoluyla haberleştim ve benden ıslak kuru fotoğraf istemişlerdi. Bende göndermiştim ve sadece donör bölge traşlanıcak şekilde ekim yaptırmak istediğimi söylemiştim ve o şekilde randevu tarihini belirlemiştik. Fakat ekim öncesi Koray hoca ile inceleme yaptığımızda incelmiş bölgelerin olduğunu ve aralara girmek istediğini söyledi. Bu saçlarımın tamamen kesmek anlamına geliyordu. Kabul ettim ve ön çizgim belirlendi. Çizgiye pek karışmadım Koray hoca yüz şeklime göre belirledi.
Ekim çok keyifli geçti. Sabah 7.30 dan akşam 19.00 a kadar sürdü. Hiçbir ağrı ve konforsuzluk olmadı. Ekim sonrası şişlik ve kaşıntı sızlama oldu tabi ondan kaçamıyoruz.
Şimdi aşağıda ekim öncesi çizgi belirleme, analizler, ekim sonrası ve 10.yıkama sonrası fotoları paylaşıyorum. Şu an saç ektiğimi unutuyorum ve 4 ay sonra çıkışları bekliyorum
Ekim öncesi analizler;