Gönderen Konu: Amerikan Estetik Hair / 3700 greft / Ön hat ekimi / Yaş 31 / 20.06.2023  (Okunma sayısı 727 defa)

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Herkese merhabalar. Bu siteyi bir süredir  takip ediyorum ve faydalı olduğunu düşünüyorum. Saç ekim sürecimi de paylaşarak kendimce katkı sunmak istedim.
Öncelikle saçımda çok fazla bir açıklık yoktu. Çevremde saç ektirdiğimi veya ektireceğimi duyanlar ne gerek var gibisinden tepkiler veriyordu 😊 ancak yine resimlerde de göreceğiniz gibi ön hattımda açıklık mevcut ve bir kaç yıldır ekim düşünüyordum. 20 haziran günü istanbulda saç ekim operasyonumuzu yaptırmış bulunduk. Saçımın üstünü 3 numaraya yanları ve enseyi de sıfıra vurdurarak ekimden bir önceki gün traşımı kendim oldum. Bu şekilde düşünenler için de fikir olabilir. Ekimden ve süreçten memnun kaldığımı ifade edebilirim.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Kabuk dökümü sonrasını da koyuyorum.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
22. Gün. Şok dökülme başlamıştı.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Ve 30. Gün. Yani güncel hali.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ve 30. Gün. Yani güncel hali.

Hayirli olsun takipteyim

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Hayirli olsun takipteyim
teşekkür ediyorum. Belirli aralıklarla süreci paylaşacağım.

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız yalnız ekim alanında 3700 greft bana biraz abartı bir sayı geldi ,doğrusu 3700 greft olduğunu pek sanmıyorum.
ayrıca bu kadar yüksek sayıda greft girilecekti madem çizgi biraz daha aşağı çekilip estetik hale getirilebilirdi zannımca.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun saç ekiminiz saç ekimine çok uygun ve iyi bir merkez seçiminde harikalar yaratılacak çok iyi bir planlama yapılacak bir açıklık ve saç kalitesi

ön çizginizi kötü yapmışlar böyle estetik bir açıklık için beceriksiz bir saç ekimi olmuş üzgünüm :(
umarım saçlarınız çok güzel çıkar memnun kalırsınız ama duruma göre ekim kalitesi benim hoşuma gitmedi yapılması gereken ön çizginiz bu şekilde olmalıydı

kabuk sonrası görüntü de kendi saç yönlerinize göre ekilen saç yönleri Dik açılı duruyor resimde

ayrıca bu ekim 3700 greft değil 2000 greft belki var

yaptığım ön çizgi şekli bu ama 1 cm daha aşağıya çekilebilir
Global Moderator

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun umarım güzel sonuç alırsınız yalnız ekim alanında 3700 greft bana biraz abartı bir sayı geldi ,doğrusu 3700 greft olduğunu pek sanmıyorum.
ayrıca bu kadar yüksek sayıda greft girilecekti madem çizgi biraz daha aşağı çekilip estetik hale getirilebilirdi zannımca.
Teşekkür ediyorum. Doktorun söylediği rakam bu. Kanal açarken asistan da bir cihazla sayıyordu galiba. Benim saçımın doğal bitiş yerinden aldı çizgiyi. Biraz daha aşağısı kasa denk geliyor zaten. Orada da kötü duracağını söyledi.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun saç ekiminiz saç ekimine çok uygun ve iyi bir merkez seçiminde harikalar yaratılacak çok iyi bir planlama yapılacak bir açıklık ve saç kalitesi

ön çizginizi kötü yapmışlar böyle estetik bir açıklık için beceriksiz bir saç ekimi olmuş üzgünüm :(
umarım saçlarınız çok güzel çıkar memnun kalırsınız ama duruma göre ekim kalitesi benim hoşuma gitmedi yapılması gereken ön çizginiz bu şekilde olmalıydı

kabuk sonrası görüntü de kendi saç yönlerinize göre ekilen saç yönleri Dik açılı duruyor resimde

ayrıca bu ekim 3700 greft değil 2000 greft belki var

yaptığım ön çizgi şekli bu ama 1 cm daha aşağıya çekilebilir
Teşekkür ediyorum yorum ve eleştirileriniz için. Ben ön çizgiden tatmin oldum. Umarım sonucu da iyi olur. İzleyip görelim 😊

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Teşekkür ediyorum yorum ve eleştirileriniz için. Ben ön çizgiden tatmin oldum. Umarım sonucu da iyi olur. İzleyip görelim 😊

önemli olan kişinin mutlu olması siz mutluysanız sorun yok bizim için takibe devam inşallah güzel olur saçlarınız.
Global Moderator

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Merhabalar. Süreçte 4 ayı tamamladım. 60, 90 ve 118. günlerdeki süreci yüklüyorum.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
90 gün.

Prehistorik

• Yeni üye
  • *
Ve güncel hali. Süreçten memnunum. Daha iyi olacağına inanıyorum 😊

LosPollos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları