Saç Ekimi Sonuçları
dayına çekme ihtimalin var ama bir gecede belli olmaz kime çektiğin ki daha yaşın genç saçların da güzel, tadını çıkar. ama evet dökülme ihtimali var yani şuan bir şey olmasa da
dayına çekme ihtimalin var saç yapınız aynıysa ama bir gecede belli olmaz dökülme olarak kime çektiğin ki daha yaşın genç saçların da güzel, tadını çıkar. ama evet dökülme ihtimali var yani şuan bir şey olmasa da
Bi de kanka sanki sol şakak geriye gidiyor gibi hissediyorum sen de fark ettin mi onu yoksa ben mi paranoyaklik yapıyorum?
ikisini aynı zamanda çektim desen fark edilmez bile. değişim yok rahat ol
Kanka muhtemelen o iki foto zaten aynı zamanda çekilmiştir. İlk attığım klasördeki Aralık yazan foto ile şu anki arasında fark var sanki....
iki farklı klasörden aldım zaten sen bile fark etmedin
Bence durumun güzel vitaminsel destek verebilirsin yeterli olur Gerçekten stress çok kötü bir şey ilk zamanlar da sana aksini söyleseler de sen düşünmeden edemezsin bunu düşünmemeye bak
Kanka senin konuyu hatırlıyorum ben sende de ense dökülmesi vardı sanırım senin yaş kaç? Vitamin takviyesi olarak ne önerirsin xpecia harici kendin kullandığın bişey var mi?
Aslında o konuyu nasıl bulacağımı bilmiyorum bulabilirsen foto güncellemesi yapayım bakalım
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=29946.msg561335#msg561335
Yarın güncellerim