Hepinize merhabalar öncelikle başta hintell olmak üzere hepinize teşekkürler bu forum karşıma çıkmasaydı saç ekimi yaptırmayı pek düşünmezdim. 2018 den bu yana başlayan saç dökülmem en son bu hali aldı.2-3 senedir forumu takip ediyorum uzun süreli takibim sonucu dr serkan aygında saç ekimi operasyonu olmaya karar verdim. Mart ayında iletişime geçtim kliniğe gidip serkan hocayla görüştüm yaz aylarında daha müsait olacağım için tarih aldım. Ekimden bir gün önce kliniğe çağrıldım ödeme ve kan testi yaptırdım. 1 gün sonrası sabah 7.45 de klinik de olmam söylendi biraz heyecanlıydım zira lokal anestezi iğneleri çok korkutuyordu içeri girdim xanax verdiler ekim odasına geçtik beni çok iyi karşıladı halil bey ve ekibi. Aysun hanım geldi anestezi uzmanı benim tedirgin olduğumu gördü ve rahatlatmaya çalıştı şimdi sedasyonu yapacam hiçbişey hissetmeyeceksiniz dedi ve gerçekten de sedasyondan sonra hiçbirşey hissetmedim sadece yattım ara ara uyudum işlem ağrısız geçti benim adıma . 4200 greftin 100 ü sakaldan alındı 3200 ön bölge 1000 greftte tepeye ekim yapıldı. Hepinizin yorumlarını bekliyorum.