Gönderen Konu: Dr. İbrahim Kol Van Saç Ekimi / 24.06.2023 - 5200 Greft - Yaş 32  (Okunma sayısı 4628 defa)

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar merhaba öncelikle böyle bir forumu kim kurduysa ve bugünlere gelmesinde kimlerin emeği geçtiyse Allah razı olsun. Aksi takdirde böyle değerli objektif bilgilere ulaşmak imkansız olurdu. Ben saç konusunda yıllardır dökülmemesi için ara ara çareler arayan ama çok bir fayda görmeyince akışına bırakan biriyim. Saçlarım da dönem dönem canlanır sonra da aşağıda gördüğünüz hali alırdı. Bir anlık kararla kurban bayramını fırsat bilip saç ektirmeye karar verdim. 2-3 yer gezdikten sonra da başlıkta görünen dr beyin muayenehanesinde saç ektirdim. Van'da dr birinin bu işi yapması güvenimi sağladı. Normalde bir şey almadan, yaptırmadan önce sayfalarca araştırma yapardım ama bu defa bir anlık kararla yaptırdım. Araştırsaydım baştaki iğnelerden dolayı yaptırmayabilirdim :) Neyse uzatmadan ben ekim merkezinden ve ekimi yapan ekipten çok memnun kaldım. Umarım bu memnuniyetim saç ekimi süreci sonunda da devam eder :) Ekip 5200 greft çıktığını söyledi. Sayma şansımız olmadığı için ekip de samimi olduğu için güveniyorum ancak tepe kısmına neredeyse hiç ekim olmadı. O bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Şuan 21. gündeyim ve aşağıya fotoları ekledim. Ek olarak ekim merkezinin tavsiyesiyle proscar 1/4 , xpecia günde iki ve günde bir tane de bir ay boyunca kan sulandırıcı içiyiorum. Forumda çok konu okudum ama beynim yandı resmen şimdi siz forumdaşlardan bir kaç isteğim olacak;
1- Sizce ekim nasıl olmuş ve süreç nasıl ilerlemiş?
2- Okuduğum öneriler üzerine Prozinc ve losyonunu aldım sizce şuan başlamalı mıyım? Veya başka önereceğiniz şampuan var mı?
3- Çok önerilen vitamin tarzı şeyler okudum. Bunlardan Solgar biotin 5000 aldım. Diğer önerilenlerden Solgar D3 - Larginine - Pycnogenol - B12 almalı mıyım?
4- L arginine yerine Bigjoy Sports Citrulline Malate önerenler olmuş.Sizce almalı mıyım?
5- Ekimden önce urban cafein biotin kullanıyordum faydası olduğunu da hissediyordum. Kabuk dökümünden sonra da kullanmaya başladım. Sizce devam etmeli miyim?
Cevapler için şimdiden teşekkürler.

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Fotoğraflara devam.

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Arkadaşlar hiç kimse de bir şey dememiş :(

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
@hintell hocam herkese yüzlerce cevap veriyorsun ben de meşgul etmek istemem ama kimse yazmamış bari sen cevap versen :(

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Hiç kimse bir şey demiyor bari ben de günlük olarak kullanayım burayı 😁 30. Gün fotoları ekte. Sağ şakam ve sol şakak orantısız döküldü. Saçlar da çok döküldü 2-3 gündür de elime hiç saç gelmiyor desem yeridir. Sanki hiç çıkmayacakmış gibi. Forumda okuduklarından sonra prozinc şampuan ve losyon kullanıyorum. Citrulline malate, Solgar biotin, Solgar d3 kullanıyorum. Yine ekimden itibaren proscar 1/4 ve günde 2 xpecia kullanıyorum. Umarım birileri cevap yazar..

Nezir Kırkler

• Yeni üye
  • *
Merhaba kardeş ekimin hayırlı olsun ben de Van da yaşıyorum saç ekimi için İbrahim hocanın yanına gittim daha tam karar veremedim sizden tavsiye almak istiyorum durumuz şuan nasıl memnun musunuz

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Merhaba kardeş ekimin hayırlı olsun ben de Van da yaşıyorum saç ekimi için İbrahim hocanın yanına gittim daha tam karar veremedim sizden tavsiye almak istiyorum durumuz şuan nasıl memnun musunuz
Hocam merhaba sağ olun. Van’da çok seçenek yok zaten ben iki yerle görüştüm içime pek sinmedi. Gittiğim merkezlerden birinde ektiren birine denk geldim o bana biraz fazla vereceksen İbrahim hocaya git dedi öyle haberdar oldum. Ben genel olarak memnun kaldım. Zaten ekimde başarı %50 sizin saç tipinize %50 de Ekim merkezine bağlı. Şuan için sorunum yok biraz fazla döküldü diye düşündüm ama herkes normal diyor. Ekip de gerçekten iyiydi hatta ben biraz kötü oldum kan kaybı fazlaydı 3 tane serum kullandılar. İyiler yani tavsiye ederim.

Nezir Kırkler

• Yeni üye
  • *
Öncelikle cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim inşallah güzel bir sonuç alırsın valla ben bir aydır Van da gitmedigim görusmedigim saç ekim merkezi kalmadı bir türlü karar veremedim en son rana ya gittim önce en fazla 2000 gref çıkar dediler 25 bin TL para istediler vazgeçtim bu kadar gref için değmez dedin sonra senin bu gönderini gördüm istegram dr ikol diye geçiyor buldum görüştüm güzel bir ekim olur dedi 31 bin TL fiyat verdi bugün 1000 TL kapura verdim gün aldım ama hala kararsızım çünkü ben de fazla gref çıkmaz en fazla 3000 cikar sende 5000 gref çıkmasına rağmen neden tepeye kadar gidilmedi aklimda kaldı çünkü benim hem genislik çok hem dönör zayıf ne yapacam bilmiyorum insan düşündükçe daha çok psikolojisi bozuluyor ama şansımı deneyeceğim inşallah iyi olur 🙏🙏

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dr. İbrahim Kol Van Saç Ekimi / 24.06.2023 - 5200 Greft - Yaş 32
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2023, 21:11:59 »
Hocam greft sayısı önemli bende açıklık az değildi ancak çok fazla da değildi. Buna rağmen tepeye ekim olmadı. Rana ile ben de görüştüm memnun kalanlar vardı ancak pek içime sinmedi. İsim verip kötü reklam yapmamak adına başka bir yere gittim aslında onun da ekimleri iyi görünüyordu ama ekim merkezine gidince merdiven altı gib geldi ve çıkarken yukarıda yazdığım olay meydana geldi ekim yaptıran biri burayı önerdi yoksa ben de duymamıştım İbrahim kol’u. Siz greft sayınızın kafanızda yapacağı değişimi değerlendirip ona göre gidin beklentinizi buna göre ayarlayın. Hakkinızda hayırlısı.

Nezir Kırkler

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2023, 21:21:47 »
Çok teşekkür ederim inşallah iyi sonuç alırız benden sakaldan da alacak artık hayırlısı pazartesi günü ekim olacak ama hala kararsızım bakalım...

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Ağustos 2023, 21:58:32 »
van gibi bir yerden böyle kaliteli bir ekim görmek şaşırttı doğrusu ekimi her kim yaptıysa temiz iş çıkarmış ,çizgi dizaynı ,sıklık vs gayet güzel .özellikle kabuk dökümü sonrası görüntü oldukça olumlu .çoğu kimse karşı ama ben olsam senin yerinde minoxil sprey başlardım hem kendi saçlarının ekim stresinden çabuk kalkması ve olumsuz etkiilenmemesi için hemde ekim verimliliğini arttırmak için.
citrülline malateyi kim tavsiye etti bilmiyorum ama bu daha çok sporcular tarafından pump yapmak için kullanılan bir takviye saça faydası olurmu bilmiyorum damar genişletici özelliği var ve güç veriyor .sende bu konuda bir değişiklik oldumu kendini gün içerisinde enerjik hissetmek gibi.

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 07 Ağustos 2023, 10:08:49 »
Çok teşekkür ederim inşallah iyi sonuç alırız benden sakaldan da alacak artık hayırlısı pazartesi günü ekim olacak ama hala kararsızım bakalım...
hocam muhtemelen puan kök alınıyordur sizden :) hayırlı olsun ibrahim hocaya barış hocaya ve ekibe selamlar :)

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 07 Ağustos 2023, 10:15:14 »
van gibi bir yerden böyle kaliteli bir ekim görmek şaşırttı doğrusu ekimi her kim yaptıysa temiz iş çıkarmış ,çizgi dizaynı ,sıklık vs gayet güzel .özellikle kabuk dökümü sonrası görüntü oldukça olumlu .çoğu kimse karşı ama ben olsam senin yerinde minoxil sprey başlardım hem kendi saçlarının ekim stresinden çabuk kalkması ve olumsuz etkiilenmemesi için hemde ekim verimliliğini arttırmak için.
citrülline malateyi kim tavsiye etti bilmiyorum ama bu daha çok sporcular tarafından pump yapmak için kullanılan bir takviye saça faydası olurmu bilmiyorum damar genişletici özelliği var ve güç veriyor .sende bu konuda bir değişiklik oldumu kendini gün içerisinde enerjik hissetmek gibi.
Hocam öncelikle sağ olun ben de güzel dönüşler alıyorum Van’da saç ektirenler görünce boşuna İstanbul’a gitmişiz diyorlar ama işte içime sinmeyen konu tepeye saç tam yetmedi sakaldan alınabilirdi ama o gün biraz ani gelişti neyse inş tepedeki saçlar biraz güçlenirse kapanır. Hocam minoxilin etkisi tartışılmaz ama işte bırakınca olacak sıkıntılar beni korkutuyor. Citruline malate ise bu grupta gördüm. L arginine öneriliyor ancak citrulline malate onun daha etkilisi gibi oluyor tam ilmini bilmiyorum ancak vücutta arginine’nin hazır dönüşmüş hali mi ne vs vs :) içince evet hissediyorum kan akışı hızlanıyor mantığı da işte aldığımız vitaminler vs kan akışı hızanınca saç daha iyi besliyor vs. Arginine de aynı işi yapıyor normal sporcuların dışındakiler de kullanabilir denilince aldım ben de.

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 13 Ağustos 2023, 12:37:59 »
Benden sonra ettirenlerin konuları sayfalarca olmuşken ben burayı günlük gibi kullanmaya devam. Bir gün fark edilmek umuduyla..😂 36-42 ve bugün yani 50. Gün fotolarını ekliyorum. Kullandığım takviyelere aynen devam ediyorum.

Yunus Emre Aslan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 13 Ağustos 2023, 12:39:41 »
Bu arada şok dökülmem bitti sanırım çünkü pek dökülme olmuyor.

Facebook Twitter Instagram