Arkadaşlar merhaba öncelikle böyle bir forumu kim kurduysa ve bugünlere gelmesinde kimlerin emeği geçtiyse Allah razı olsun. Aksi takdirde böyle değerli objektif bilgilere ulaşmak imkansız olurdu. Ben saç konusunda yıllardır dökülmemesi için ara ara çareler arayan ama çok bir fayda görmeyince akışına bırakan biriyim. Saçlarım da dönem dönem canlanır sonra da aşağıda gördüğünüz hali alırdı. Bir anlık kararla kurban bayramını fırsat bilip saç ektirmeye karar verdim. 2-3 yer gezdikten sonra da başlıkta görünen dr beyin muayenehanesinde saç ektirdim. Van'da dr birinin bu işi yapması güvenimi sağladı. Normalde bir şey almadan, yaptırmadan önce sayfalarca araştırma yapardım ama bu defa bir anlık kararla yaptırdım. Araştırsaydım baştaki iğnelerden dolayı yaptırmayabilirdim
Neyse uzatmadan ben ekim merkezinden ve ekimi yapan ekipten çok memnun kaldım. Umarım bu memnuniyetim saç ekimi süreci sonunda da devam eder
Ekip 5200 greft çıktığını söyledi. Sayma şansımız olmadığı için ekip de samimi olduğu için güveniyorum ancak tepe kısmına neredeyse hiç ekim olmadı. O bende biraz hayal kırıklığı yarattı. Şuan 21. gündeyim ve aşağıya fotoları ekledim. Ek olarak ekim merkezinin tavsiyesiyle proscar 1/4 , xpecia günde iki ve günde bir tane de bir ay boyunca kan sulandırıcı içiyiorum. Forumda çok konu okudum ama beynim yandı resmen şimdi siz forumdaşlardan bir kaç isteğim olacak;
1- Sizce ekim nasıl olmuş ve süreç nasıl ilerlemiş?
2- Okuduğum öneriler üzerine Prozinc ve losyonunu aldım sizce şuan başlamalı mıyım? Veya başka önereceğiniz şampuan var mı?
3- Çok önerilen vitamin tarzı şeyler okudum. Bunlardan Solgar biotin 5000 aldım. Diğer önerilenlerden Solgar D3 - Larginine - Pycnogenol - B12 almalı mıyım?
4- L arginine yerine Bigjoy Sports Citrulline Malate önerenler olmuş.Sizce almalı mıyım?
5- Ekimden önce urban cafein biotin kullanıyordum faydası olduğunu da hissediyordum. Kabuk dökümünden sonra da kullanmaya başladım. Sizce devam etmeli miyim?
Cevapler için şimdiden teşekkürler.