5 Kasım 2022 de burada 1600 greftlik ekim yapıldı. Ekimden önce bir ay kadar forumda araştırma yaptım. Malesef doktorun ismiyle araştırma yapmadığım ve HWT( Hair World Turkey) klinigiyle isim benzerliği sebebiyle burada ekim yaptırdım. Klinigi HWT klinikle karıştırdım kısacası. Donör bölgem zayıftı. Buna rağmen 3000 greft gibi bir beklentim vardı. Osman Ceylan isimli şahısla görüşmemde çok ta zayıf olmadığını güzel bir ekim olacağını hic merak etmemem gerektiğini söyledi. Sözlerine kandık bizde. Ekim esnasında donör yetersiz dediler ve sakala girmek istediler. Tam tıraş esnasında bir bayan odaya girip sakaldan almayın artrit rahatsızlığı var dedi. Ve sakalı iptal ettiler. Madem bunu biliyordunuz baştan niye buna göre planlama yapmadınız orası ayrı bir mevzu. Ekim bittikten sonra ekimi yapan şahıs 1600 greft çıktığını söyledi. Bunu duyunca tabi hayal kırıklığına uğradım. Sinirlerim bozuldu. Ekim saat 11 de başlayıp 18 gibi bitmisti üstelik. Osman Ceylan ekimin hicbir aşamasına katılmadı. Yemek molasında cafede cay icerken gördüm sadece. Çıkışta kendisini görünce çıkan sayıyı söyledim. Yüzü asıldı ve ekimi yapanlara niye bu kadar çıkardınız diye çıkıştı. Merak etme güzel olucak moralini yüksek tut gibi cümlelerle avutmaya çalıştı. Kabuk döküm günü görüşmemde 2. Ekimi ücretsiz olarak sakaldan yapacağını söyledi. 6. Ay görüşmemde 2023 temmuzda ekimi yapicaz dedi. Ona güvenerek yıllık izin aldım. 4-5 önce görüştüm. Araya sıkıştırcam yoğunuz dedi. Akşam aricam seni dedi. Ama ne aradı ne aramalarima cevap verdi ne de mesajlarıma. Sağlık danismanina yazdım kendisine de birsey soylememis. Kısacası beni oyaladı bunca zamandır. Bu süreçte psikolojik olarakta çöktüm. Ben mağdur oldum başkaları mağdur olmasın. Gerekli yerlere de şikayette bulundum.