Selam Fenerlim. Görüsmeyeli saclar git gide sekil kazanmis, hayirli olsun. Isaretledigin yerler kalinlasacak ama "zimba gibi gür olacak" diye sartlandirma kendini... ne cikarsa kardir olarak sartlandir. Ayrica seninle bu konuyu konusmustuk... kimilerin konusuna yorumlar yagarken kimilerinkine yorum yok. Takma kafana. En son bir ay önce atmistim foto, ne arayan nede soran oldu. Sorsalarda, sormsalrda, saclarim ve gelismeler ilerlemiyormu?? ilerliyor elbette. Isin garip yani, bilerek, en kötü fotonu yükle... bak bakalim ellibin kötüye dogru yorum gelecek, buda bana sanki " millet bazi merkezleri yüceltip, digerlerininkini yerin dibine batirma amacinda oldugunu, ayriyetten kötü bir ekime olan yorumlar, sanki kötü olmasina sevinenlerin sayisinin daha fazla oldugunu hissettiriyor bana. Taninmadik bir ekim merkezindeki güzel bir ekime 10 kisi yorum yaparken, ayni merkezin kötü ekimine 1000 kisi yorum yapiyor... buda niyetimizi sergiliyor. Sevilen bir ekim merkezinde ise yorumlar tam tersi... iyisine 1000, kötüsüne cesarte eden 10. Yani aldirma!!