Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 67614 defa)

smrr

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #420 : 30 Ağustos 2018, 00:34:55 »
Bence %85 lik basari yok ama basarisiz bir ekimde degil 2. ekimde aralara sakaldan alinacak greftler serpistirilirse daha kapatici ve sık bir goruntu olusur diye dusunuyorum. 3000 greftin 1500 unu kullanmak istiyorum diyorsunuz ileride ne olur ne olmaz ucuncu bir ekim icin saklamak niyetindesiniz galiba. 1500+1000 greft vertexi kapatirmi pek emin degilim

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #421 : 30 Ağustos 2018, 04:21:14 »
Yazı eksik oldu Jackie Brown.
Sonra ekleme yaptım sakaldan alım yaptırmak istiyorum hoca bunu yapmıyor donör zayıf 3000 ancak çıkar tamamını kullanmak istemiyorum

Haklısınız. Özgür hoca sakal ekimi yapıyor ama sakaldan ekim yapmıyor. Ayrıca denizli güzel yerdi yahu, keşke işlerim yoğun olmasa arada 2-3 gün kafa dinlemeye gitsem. Hierapolis, kleopatra havuzu, pamukkaleyi unutamam. Bu yaşıma kadar nasıl gitmemişim bilmiyorum. Atlıyorsun havalimanından denizliye 1 saatte oradasın. çardak havalimanından da arabanı kiralıyorsun.. ohh miss  ;)
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 04:28:55 Gönderen: JaCKiE_BrOwN »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #422 : 30 Ağustos 2018, 12:59:29 »
Selam Fenerlim. Bir seyin basarili veya basarisiz, veyahut yüzdelik basari oranini tespit etmek icin, sonucu görüp degerlendirmek, anasinifi ögrencilerine ait oldugunu düsünüyorum. Sana ekilen greft sayisini, diger ekimciler 80cm2´lik alana ekleyip " harika sonuc " diyen arkadaslar... Fenerlimin ekim alani. tahmin olarak, eni 11 veya 12 cm, boyu da tahmin olarak 11 cm oldugunu düsünüyorum. Fenerlim ebatlarda yanlislik varsa, ölcüp düzeltmeni isterim...sonucta yaniltici birseyler yazmak istemem. 11x12 olarak yola ciksak 132cm2 eder. 3013grefti 132 cm2 dagitilmis oldugunu varsayarsak, cm2 basina 23 greft ( önlere daha sik, tepeye daha seyrek ) ekilmis durumda. Simdi senin ekimden önceki halini net bir sekilde degerlendirecek (kisa sacli halin ) foton yok... hafif uzun sacli hali foton, sanki örtücülügü varmis gibi dursa bile, sayisal olarak bence pek fazla sacin yoktu...Simdi neye dayanarak bu ekim basarisiz, yada %85 bile cikmamis diyebilelim? Ha... bu ekimin dagilimini daha degisik yapsalardi...daha degisik yaysalardi, nasil olabilirdi münakasasina girilir, ama sayisal olarak olmamistir tutmamistir demem. 11cmx10cm olarak hesaplasam, cm2 basina 27greft geliyor... Koray Erdogan ekimlerinde cm2 basina 40 greft ( ortalama ) ekiyor... bizimkine 25 yada 30 ekilmis. Benim sözümü dinlersen Fenerlim, bu sayiya alabilecegin sonuc üc asagi bes yukari budur. Gönül rahatligiyla, siklastirma isini, kafana yatacak bir merkezde, nasil istedigini belirtip yaptir bence. Bu 30´lugun üzerine 10´ar yada 12´ser eklendimi, kapaticiligi dahada güzellesecektir. Dagitilimi 110 ila 130 cm2 degilde, 70-80cm2´lik bir alana yapmislarsa... bütün yazdiklarimi geriye aliyorum. Benim gördügüm alan kesinlikle 100cm2´nin altinda degil.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #423 : 30 Ağustos 2018, 16:24:46 »
kesinlikle öyle hataylı.. fenerlim’in saçları ilk gönderdiği fotolarda uzun ve kapatıcılık sağlıyor. Zaten ekime giden pek çok hastada “işte şu kadar ekilecekti ama traş olduktan sonra açıklık daha net ortaya çıkınca bilmem şu kadar greft ekildi”.. şeklinde okuduğum mesajlar vardı. Özgür hocanın genel performansını göz önüne alınca bence bu ekim oldukça başarılı. Beklentiyi çok fazla yüksek tutmak gereksiz. Ekim öncesinden bambaşka bir görüntünüz var, bu bile sizi epey mutlu etmeli. Yahu şu 2-3 gündür benim saçlar çıkmaya başladı. En azından outline ortaya çıktı. Bu hali bile beni mutlu etmeye yetti.

Özgür hoca çok iyi bir doktor ama tabi ki bir koray erdoğan değil, bir hakan doğanay değil, bir muttalip keser değil. Bu satırları okuyorsa bana kırılmasın. 16 yıldır saç ekimi yapan bir doktordan daha iyi sonuçlar beklerim. Ayrıca böyle bir sınıflama yapmam da ne kadar doğru bilmiyorum ama kendi klasmanında (ilhan serdaroğlu, serdar görkem, serkan aygın, zekeriya kul vs..) tartışmasız direkt kafaya oynar. Belki de kendisi fiyat politikasını bu seviyelerde tutarak daha fazla hastaya ulaşmak gibi bir hedefi var ve başarı düzeyini de makul seviyelerde tutuyor. Belki bu ismini saydığım doktorlar kadar bir ücret talep etse aynı başarıyı kendisi de sergileyecek bilemeyiz. Ne kadar ekmek, o kadar köfteye çıkıyor söylediklerim.

Siz verdiğiniz para + doktor + mevcut saç kaliteniz + yaş + genetik gibi faktörleri yanyana koyun ve bir daha bu ekimin başarısı hakkına karar verin derim. İkinci bir operasyonda istediğiniz sonucu alacağınızdan eminim ama şu anki hali bile sizi tamamen değiştirmiş.
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 16:32:51 Gönderen: JaCKiE_BrOwN »

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #424 : 30 Ağustos 2018, 20:35:12 »
Birde öyle birsey daha var Jackie. Kabataslak, sanatkarlari üce ayiriyorum. 1. Sanatkar: Piyasa ne isterse istesin, kalitemden ödün vermem... pahali yaparim ama iyi yaparim, ödeyemeyenler yüzünden kalitemi düsürüp adimi kötüye cikarmam!!! 2. Sanatkar: Piyasanin maddi alim gücü ortalamanin altinda... gücü yetmeyenlerin de isteklerini karsilamak gerekli, herkes herseyin en kalitesini almak isterde...olmayinca da olmuyor iste. Ikinci sanatkar müsterilerini kendine göre degil, kendini müsterilerine göre ayarliyor. Örnek: Sanatkar 1 diyorki, senin kafaya en az 8000 greft gerekli, senin donör kapasiten maximum 6000 grefti cikarmaz, sonuc tatmin etmeyecek, yaparsam adim kötülerin listesine girecek, yapmiyorum. Sanatkar 2 ise, bak saclarin ful olmayacak, tarayabileceksin, fönleyeceksin, yani kellikten kurtulacaksin ama seyrek olacak deyip kel olan arkadasimiza, az da olsa bir isik, bir yeniden dogma hissi veriyor... adinin kötüye cikabilecegini bile bile, isik sagliyor. 3. Sanatkar... buna sanatkar degilde sahtekar desek daha dogru olur.... adam ne kalite, nede iyilik pesinde...Kisa zaman cercevesinde alabildigini koparma amacinda.
Simdi 1. ve 2. sanatkarlari, ustaliklarinda kiyaslamak dogru olmaz... ikiside ustadir, felsefeleri ayridir.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #425 : 30 Ağustos 2018, 23:33:02 »
Sayın Smrr. Maalesef donör yetersiz olduğu için yarısını saklayacağım ileride ne olur ne olmaz
Ama ikinci ekim mutlaka vertekse ancak 3000 greft kapatır.
Hataylı abinin dediği gibi geniş alana yoğunluk az şekilde ekildi.
Jackie Brown da haklı ekim öncesi fotolarda saçlar uzun ve cansız kısa haliyle daha seyrek gözükür dü.
Ayrıca Jackie ben ekimden memnunum fiyat ekilen alan ve greft sayısına göre başarılı. Koray hoca dar alana 5000 hemde çoklu greft ekiyor adam sırma saçlı oluyor bizimki ancak bu kadar greft ortalamssı 1,7
 U arada hataylı abi Aleykum selam
Nasılsın, değerli yorumların için sağol

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #426 : 30 Ağustos 2018, 23:56:01 »
Jackie senin saçlar benimkinden iyi olacak gibi.
1 ay sonra uzuyunva senin de yüzün gülmeye başlar

Az önce Hatayli abiye yazmayı unuttum, abi mühendis olduğunu hemen belli ediyorsun hesaplamalar, ölçümler,
Dediğin gibi çocukken belki cm de 80 greft saçım vardı, şimdilik buna da şükür enkötü ön çizgim oldu bu bile insanın görüntüsünü değiştiriyor.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #427 : 31 Ağustos 2018, 16:24:18 »
Selam Fenerlim. Yeni saclarla eski saclar birbirlerine iyice karissin... söyle bir 12-15 ay gecsin... ozaman hersey hem daha dogal, hemde hersey kivamini almis olur. Senin hosuna gidiyorsa, hersey yolunda demek. Hayirli olsun.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #428 : 31 Ağustos 2018, 19:30:45 »
Selam Fenerlim. Yeni saclarla eski saclar birbirlerine iyice karissin... söyle bir 12-15 ay gecsin... ozaman hersey hem daha dogal, hemde hersey kivamini almis olur. Senin hosuna gidiyorsa, hersey yolunda demek. Hayirli olsun.
Sağol abi teşekkür. Senin tamamen bitti mi kellik

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #429 : 02 Eylül 2018, 10:12:27 »
Sağol abi teşekkür. Senin tamamen bitti mi kellik
Günaydin Fenerlim. Benim is tamamen bitti cok sükür... yalniz unutma ben iki yilimi verdim. Yani kiyaslama seninkiyle!! Sen 1 defa 3000... ben ise 2 defa toplam 6600!!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #430 : 09 Ekim 2018, 02:41:59 »
315. Gün doldu. Ön çizginin ortası sizi yanıltmasın. Ekim çizgisi daha geriden çizildi. O seyrek gözüken benim saçlarım.
Tek sıkıntı ön orta bölge çok seyrek bana göre.
8 aydan sonra hiç değişim olmadı gibi.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #431 : 09 Ekim 2018, 12:02:55 »
Selam Fenerlim. Ileriki zamanda, seyrek kalan bölgeye birkac greft ekletirsin, bu is olur biter allahin izniyle. Hayirli olsun. Eskisine nazaran gayet güzel duruyor bence.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #432 : 09 Ekim 2018, 14:32:06 »
Selam Fenerlim. Ileriki zamanda, seyrek kalan bölgeye birkac greft ekletirsin, bu is olur biter allahin izniyle. Hayirli olsun. Eskisine nazaran gayet güzel duruyor bence.
Aleykümselam abi, bakalım nasip ektirir miyiz 2.kere şimdilik bende bilmiyorum ekonomi bu durumda iken zor gibi.

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #433 : 14 Ekim 2018, 14:03:40 »
Merhaba Fenerlim. Eskisine nazaran cok daha iyi görünüyor. Sen memnunmusun? Ayrica suanki ekonomi durum geregi ekim yaptirmak zor demissin, insallah ileriki zamanda ekonomi durum düzelir, sende ozaman yaparsin.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #434 : 14 Ekim 2018, 22:25:15 »
Merhaba Fenerlim. Eskisine nazaran cok daha iyi görünüyor. Sen memnunmusun? Ayrica suanki ekonomi durum geregi ekim yaptirmak zor demissin, insallah ileriki zamanda ekonomi durum düzelir, sende ozaman yaparsin.
Eskiye göre çok iyi de abi sitede çok sık ekimleri görünce bizimki çok seyrek kalıyor. Bir de tepe boş o da arkadan ve yandan görüntüyü kötü gösteriyor.
İnşallah memleketçe ekonomimiz düzelir ben ektirmesem de olur. Sonuçta fazla bir para değil ama bütçe uygun değil yoksa bu ekime verdiğim parayı borsada bir günde kaybettiğim zamanlar oldu.

Facebook Twitter Instagram