Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 67611 defa)

bozkurt

• Hero Member
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #405 : 28 Ağustos 2018, 00:04:36 »
Bu yaştan sonra dökülmez sanıyorum.
Belki mevsimsel dökülmedir.. Ön çizginin tam arkasında kafa yarılmasından dolayı boşluk vardı zaten. Ancak yine de seyrek orası en başından beri.
2. ekim var mı gündemde?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #406 : 28 Ağustos 2018, 12:11:22 »
2. ekim var mı gündemde?
Vertekse düşünüyorum ama zamanına ve kime olacağına karar vermedim. Tekrar Denizli biraz zor gibi. İstanbuldan bakacağım

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #407 : 28 Ağustos 2018, 12:45:07 »
Vertekse düşünüyorum ama zamanına ve kime olacağına karar vermedim. Tekrar Denizli biraz zor gibi. İstanbuldan bakacağım
Anladığım kadarıyla hocadan memnun kalmadın, doğru mu?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #408 : 28 Ağustos 2018, 14:30:34 »
Anladığım kadarıyla hocadan memnun kalmadın, doğru mu?
Yok hocadan memnunum bana göre ekilemlerin %80
Rahat çıktı. Ben bir daha Denizli gel git yapmak istemiyorum. Ayrıca vertex ekimi için daha iyi Ekim yapabilecek birisini araştırıyorum İstanbuldan. Tabii ki Koray Erdoğan'a gücümüz yetmez euro 4 TL iken belki olurdu artık imkansız

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #409 : 28 Ağustos 2018, 21:48:36 »
Moderatörler ve tecrübeli yorumcu arkadaşlar.
Sizce % kaç başarı oranı ben %85 diyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Öncesi

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #410 : 28 Ağustos 2018, 21:56:20 »
Öncesi 2
Ve ekim sonrası

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #411 : 28 Ağustos 2018, 21:58:16 »
Ve son

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #412 : 28 Ağustos 2018, 23:44:42 »
Yüzde olarak bir şey diyemem ama kabuk dökümü sonrasındaki görüntüyü baz aldığımda çok yüksek oranda çıkış olduğunu söyleyebilirim. Bence bir şanssızlığın da  saç tellerinin ince olması. Biraz kalın olsa daha tatminkar olurdu diye düşünüyorum. Sıklaştırmanın yapılacağı 2. ekimi yaptırısan seni çok daha tatmin edecektir.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #413 : 29 Ağustos 2018, 01:26:24 »
Yüzde olarak bir şey diyemem ama kabuk dökümü sonrasındaki görüntüyü baz aldığımda çok yüksek oranda çıkış olduğunu söyleyebilirim. Bence bir şanssızlığın da  saç tellerinin ince olması. Biraz kalın olsa daha tatminkar olurdu diye düşünüyorum. Sıklaştırmanın yapılacağı 2. ekimi yaptırısan seni çok daha tatmin edecektir.
Sağol bozkurt senden başka yorum yapan yok. Hataylı abi de bu sıralar girmiyor. Hintell de yeni ekimler yoğunlaşmış. Eskiden Kadıköy iyi yorumlar yapardı o da uzun süredir kayıp, sloocer nedense benim sayfaya yorum yapmıyor bir tartışma olayımız da yok.
Konuya dönersek dediğin gibi saçlarım ince bu da kapatıcılık noktasında negatif etki yapıyor. İkinci ekimi eğer yaparsam vertekse yaptıracağım çünkü arkadan ve tepeden görüntü kötü bunu herkes söylüyor. Vertex sık olmasa da en azından kapansa beni çok mutlu eder. Bu ekimi yapacak doktoru ikna edersem 500 greft de aralara önlere ektirrim. Özgür hoca bunu kabul etmeyeceği ve uzakta olduğundan 2. Ekim başkasında olacak. Belki sakaldan alım yapan birini seçerim böylelikle dönörden de fazla harcamamış olurum. Özgür hoca sakaldan da alım yapmıyor.

Matkap Recai

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #414 : 29 Ağustos 2018, 02:41:59 »
Birader 3013 lük ekime göre bence basarisiz. Surec bir yilda tamamladığında bir miktar daha saclarinda kalinmasma olacaksada vakit kaybetmeden 2. Ekim icin ekim merkezine karar verip gün almalisin. Sakallar genellikle vertekse ekildiğinden sakal takviyesi yapmadan tatmin edici sonuc alman zor gozukuyor. Senin son sansin olacagi icin cok dusunup en dogru karari alman gerekiyor. Ayrica saclarin cok gucsuz gozukuyor mutlaka solgar biotin ayrica sac bakim ve kalinligina katkisi olan sampuan tarzi ilave takviye urunler kullanmalisin. Ayrica sac ekimini nerede yaptirirsan yaptir kabuklari dokene kadar ki diger yikamalri kendin degil bulunduğun ildeki herhangi bir ekim merkezinde yaptir.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #415 : 29 Ağustos 2018, 03:57:48 »
Bu ekimi yapacak doktoru ikna edersem 500 greft de aralara önlere ektirrim. Özgür hoca bunu kabul etmeyeceği ve uzakta olduğundan 2. Ekim başkasında olacak.

Bu dediğinizi hocayla konuştunuz mu? Yapamam mı dedi? Çünkü benim ikinci ekimimin bu şekilde yani verteks + önlere sıklaştırma olacağı şeklinde anlaştık.

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #416 : 29 Ağustos 2018, 08:25:28 »
Tepe + sıklaştırmayı kabul eder. Ancak sakaldan alımı bence de kabul etmez. Donörün durumu nasıl?

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #417 : 29 Ağustos 2018, 16:14:44 »
Birader 3013 lük ekime göre bence basarisiz. Surec bir yilda tamamladığında bir miktar daha saclarinda kalinmasma olacaksada vakit kaybetmeden 2. Ekim icin ekim merkezine karar verip gün almalisin. Sakallar genellikle vertekse ekildiğinden sakal takviyesi yapmadan tatmin edici sonuc alman zor gozukuyor. Senin son sansin olacagi icin cok dusunup en dogru karari alman gerekiyor. Ayrica saclarin cok gucsuz gozukuyor mutlaka solgar biotin ayrica sac bakim ve kalinligina katkisi olan sampuan tarzi ilave takviye urunler kullanmalisin. Ayrica sac ekimini nerede yaptirirsan yaptir kabuklari dokene kadar ki diger yikamalri kendin degil bulunduğun ildeki herhangi bir ekim merkezinde yaptir.
Sağol değerli yorumların için.
Bana göre başarılı, sorun benim saçların ince olmasında öbür dediğin konuda haklısın.
Biraz takviye kullanmam lazım. Biotin 2 ay kullandım bıraktık şimdi tekrar başladım ama düzensiz kullanıyorum. Proscar kullanmayı düşünüyorum.
Vertekste sakal mutlaka kullanacağım

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #418 : 29 Ağustos 2018, 16:16:28 »
Bu dediğinizi hocayla konuştunuz mu? Yapamam mı dedi? Çünkü benim ikinci ekimimin bu şekilde yani verteks + önlere sıklaştırma olacağı şeklinde anlaştık.

Yazı eksik oldu Jackie Brown.
Sonra ekleme yaptım sakaldan alım yaptırmak istiyorum hoca bunu yapmıyor donör zayıf 3000 ancak çıkar tamamını kullanmak istemiyorum

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #419 : 29 Ağustos 2018, 16:18:17 »
Tepe + sıklaştırmayı kabul eder. Ancak sakaldan alımı bence de kabul etmez. Donörün durumu nasıl?
Sakaldan kabul etmeyeceği için ve benim özel bir talebimi ilkinde istediğim yine kabul etmeyeceği için başka yer araştırıyorum.
Donör maksimum 3000 çıkar bunun hepsini değil 1500 oradan 1000 sakaldan düşünüyorum çok sık olmasın kapansın yeter

Facebook Twitter Instagram