Gönderen Konu: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge  (Okunma sayısı 67626 defa)

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 29 Kasım Özgür Nalbant 3013 greft ön bölge
« Yanıtla #376 : 27 Haziran 2018, 22:30:37 »
İşaretledim yerlerde (pek de iyi çizemedim)
Çok ince zayıf saçlar var onlarda güçlenirse vertekse doğru iyi bir görüntü oluşur.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #377 : 27 Haziran 2018, 23:15:55 »
Sıklaştırmaya gerek olur mu

2000 greft vertekse + 500 de aralara attırırsınız. Sanırım benimkini öyle yapacak hoca. Yanlız ben banyodan sonraki saçlarınızı beğendim. Bu sonucun her halükarda sizi tatmin etmesi lazım. Eski halinizle bir yanyana koyun. Bir de yakın zamanda şiddetle bir psikiyatr’a gitmenizi öneririm.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #378 : 28 Haziran 2018, 04:59:48 »
2000 greft vertekse + 500 de aralara attırırsınız. Sanırım benimkini öyle yapacak hoca. Yanlız ben banyodan sonraki saçlarınızı beğendim. Bu sonucun her halükarda sizi tatmin etmesi lazım. Eski halinizle bir yanyana koyun. Bir de yakın zamanda şiddetle bir psikiyatr’a gitmenizi öneririm.
Hocam bende beğeniyorum ama ister istemez insanoğlu nefsini memnun edemiyor hep bir daha fazlasını istiyor.
Bu arada beni 2.kez psikiyatra gönderiyorsunuz:)

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #379 : 28 Haziran 2018, 19:14:30 »
Hocam bende beğeniyorum ama ister istemez insanoğlu nefsini memnun edemiyor hep bir daha fazlasını istiyor.
Bu arada beni 2.kez psikiyatra gönderiyorsunuz:)

İhtiyacınız var ama. Bakın çok ciddi söylüyorum, inşallah öyle bir şey olmaz da, bu takıntıyla giderseniz ektirdiğiniz saçlarınızdan da olacaksınız

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #380 : 28 Haziran 2018, 19:53:41 »
İhtiyacınız var ama. Bakın çok ciddi söylüyorum, inşallah öyle bir şey olmaz da, bu takıntıyla giderseniz ektirdiğiniz saçlarınızdan da olacaksınız
Ciddi hocam takıntım yok. Başka konularda sıkıntılarım var o konularda cidden gitmem gerekiyor. Saç işini biraz merak ve biraz da fazla yorum beklediğimden üzerine düşüyorum

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #381 : 30 Haziran 2018, 01:19:49 »
Sitedeki paylaşımlara bakıyorum da.
Benden başka yakından net foto paylaşan bir Hatayli var. Onun haricinde genelde karşıdan ters ışıkta çekilen fotolar.
Biz insanların yüzünü bulunduğu mekanı ortamı değil saçlarını görmek istiyoruz.
Maalesef reklam kokan paylaşımlara bile yorum yağarken bazı kendini üstad yerine koyanlar nerede garip bir merkez ya da yönlendirme bazı ismi malum doktor olmayan ekim merkezlerinin paylaşımlarına övgüler düzerken bizim onlardan kat kat iyi ekime bir iki dışında yorum yapan yok.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #382 : 30 Haziran 2018, 03:39:38 »
Takılma boşver bunlara. Sonuç ortada zaten. Bundan sonraki süreçte biraz daha çıkış olabilir ama saçlar tam formuna kavuştuğunda çok daha mutlu olacaksın Fenerli dostum. Verteks e de yaptırırsan bir ekim daha kellik tamamen rafa kalkacak.
The World is Yours

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #383 : 30 Haziran 2018, 15:18:48 »
Takılma boşver bunlara. Sonuç ortada zaten. Bundan sonraki süreçte biraz daha çıkış olabilir ama saçlar tam formuna kavuştuğunda çok daha mutlu olacaksın Fenerli dostum. Verteks e de yaptırırsan bir ekim daha kellik tamamen rafa kalkacak.
Sağol Tony dostum inşallah

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #384 : 30 Haziran 2018, 15:37:48 »
Selam Fenerlim. Görüsmeyeli saclar git gide sekil kazanmis, hayirli olsun. Isaretledigin yerler kalinlasacak ama "zimba gibi gür olacak" diye sartlandirma kendini... ne cikarsa kardir olarak sartlandir. Ayrica seninle bu konuyu konusmustuk... kimilerin konusuna yorumlar yagarken kimilerinkine yorum yok. Takma kafana. En son bir ay önce atmistim foto, ne arayan nede soran oldu. Sorsalarda, sormsalrda, saclarim ve gelismeler ilerlemiyormu?? ilerliyor elbette. Isin garip yani, bilerek, en kötü fotonu yükle... bak bakalim ellibin kötüye dogru yorum gelecek, buda bana sanki " millet bazi merkezleri yüceltip, digerlerininkini yerin dibine batirma amacinda oldugunu, ayriyetten kötü bir ekime olan yorumlar, sanki kötü olmasina sevinenlerin sayisinin daha fazla oldugunu hissettiriyor bana. Taninmadik bir ekim merkezindeki güzel bir ekime 10 kisi yorum yaparken, ayni merkezin kötü ekimine 1000 kisi yorum yapiyor... buda niyetimizi sergiliyor. Sevilen bir ekim merkezinde ise yorumlar tam tersi... iyisine 1000, kötüsüne cesarte eden 10. Yani aldirma!!

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #385 : 30 Haziran 2018, 21:16:14 »
Selam Fenerlim. Görüsmeyeli saclar git gide sekil kazanmis, hayirli olsun. Isaretledigin yerler kalinlasacak ama "zimba gibi gür olacak" diye sartlandirma kendini... ne cikarsa kardir olarak sartlandir. Ayrica seninle bu konuyu konusmustuk... kimilerin konusuna yorumlar yagarken kimilerinkine yorum yok. Takma kafana. En son bir ay önce atmistim foto, ne arayan nede soran oldu. Sorsalarda, sormsalrda, saclarim ve gelismeler ilerlemiyormu?? ilerliyor elbette. Isin garip yani, bilerek, en kötü fotonu yükle... bak bakalim ellibin kötüye dogru yorum gelecek, buda bana sanki " millet bazi merkezleri yüceltip, digerlerininkini yerin dibine batirma amacinda oldugunu, ayriyetten kötü bir ekime olan yorumlar, sanki kötü olmasina sevinenlerin sayisinin daha fazla oldugunu hissettiriyor bana. Taninmadik bir ekim merkezindeki güzel bir ekime 10 kisi yorum yaparken, ayni merkezin kötü ekimine 1000 kisi yorum yapiyor... buda niyetimizi sergiliyor. Sevilen bir ekim merkezinde ise yorumlar tam tersi... iyisine 1000, kötüsüne cesarte eden 10. Yani aldirma!!
Saçlar için yaptığın yorumlar için sağol abi.
Öbür konuda daha önce anlattığın şekilde noktası virgülene kadar haklısın. İnsanlarımızda mağduru yermek moralini bozmak, güçlünün karşısında susmak zayıfın karşısında gürlemek gibi kötü huylar mevcut. Sonuçta benim ve senin saçların ekimleri site ortalamasının kat kat üstünde. Biz memnun olalım da isterse kimse yorum yapmasın.

JaCKiE_BrOwN

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #386 : 01 Temmuz 2018, 10:07:09 »
İnsanlarımızda mağduru yermek moralini bozmak, güçlünün karşısında susmak zayıfın karşısında gürlemek gibi kötü huylar mevcut.

Klasik türk insanı karakteri

sırmasac

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #387 : 01 Temmuz 2018, 14:43:36 »
Fenerlim güle güle Tara baya gürleşmiş bende 6 Aralık'ta ektirmistim konunu takip ediyorum

Can29

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #388 : 01 Temmuz 2018, 16:47:11 »
Saçların biraz kalınlaşırsa buna var olan saçlarında dahil çok daha güzel olur güle güle tara saçlarını güzel bir sonuç.
Kuleyle kavgalı çilekeş pilot.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #389 : 01 Temmuz 2018, 22:29:09 »
Fenerlim güle güle Tara baya gürleşmiş bende 6 Aralık'ta ektirmistim konunu takip ediyorum
Sağol sırmasac inşallah ikimiz de mutlu oluruz

Facebook Twitter Instagram