Hocam çok doğru şeyler yazmışsın. Bu hatayı ikinci kez yapacaktım son anda vazgeçtim ve verdiğim 500 tl kaporayı yakarak ikinci ekimimi Asuman Hairde yaptırmaya karar verdim. He sonuç nasıl olur bilmiyorum ama en azından forumda ki iyi sonuçları görerek karar verdim. Belkide saçlar çıkmayacak onuda bilmiyorum ama en azından bilinen birisine gittim.
10 yıl öncesinde bu foruma takip etmeden bir ekim yaptırmıştım ve saç açıları olsun şakaklar olsun hiç istediğim gibi olmamıştı. Ekimi yaptırdıktan sonra forumu bulmuştum ne yazıkki. Yıllar sonra bir sıklaştırma yaptırmayı düşündüm. Ama dik ekilen önceki saçlar için artık geçmiş olsun dendi maalesef
Ve şuan özellikle sağ şakak tarafımdan hala memnun değilim. Bakalım 2. ekim sonucu görüntü değişecek mi?
Bu konuda son yıllarda psikolojik sıkıntı bile çektim ne yazık ki. Yaş kaç olursa olsun saç ekiminde yapılan hata sizinle gelmeye devam ediyor. O yüzden özellikle genç arkadaşlar instagramdan ordan burdan etkilenerek saç ekimi yaptırmayın derim bende.