Gönderen Konu: Bitmeyen Saç Dökülmesi  (Okunma sayısı 440 defa)

istmar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bitmeyen Saç Dökülmesi
« : 07 Temmuz 2023, 15:48:42 »
Değerli forum abilerim merhaba. Yaş 25. Şimdiye kadar birçok şampuan bakım ürünü vs denedim hiçbir sonuç alamadım bende oluruna bıraktım saçlarım günden güne azalıyor gözlerimin önünde. Saç dökülmesi hiç durmuyor. Kaç cildiye doktoruna gittim ama boş. Kanlarla da ilgili sadece D vitamini eksik çıktı başka sorun yok. Değerli yorumlarınızı bekliyorum artık dışarı çıkmayı bile istemiyorum psikolojik olarak da bitiyorum. Nasıl durdurabiliriz bu dökülmeyi saçlarımı nasıl geri kazanabilirim

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Bitmeyen Saç Dökülmesi
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2023, 01:43:00 »
saç dökülmesi psikolojisini iyi bilirim senin yaşından daha önce yaşadığım için. yaşın uygun finasteride kullanmaya. özel hastanede dermatolog kontrolünde başla istersen. doktora finasteride kullanacağını söyle
önlere ve üstlere de ekim yaparsan 6-8 ay sonra rahatlarsın saç sorunun kalmaz

istmar

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2023, 01:58:54 »
Teşekkürler hocam bu dökülmeyi durmuyor bir türlü finasteride ile duracaksa kullanmayı düşünürüm ondan sonra da zaten ekim şart. Değerli yorumlarınız için teşekkürler

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2023, 02:00:42 »
Teşekkürler hocam bu dökülmeyi durmuyor bir türlü finasteride ile duracaksa kullanmayı düşünürüm ondan sonra da zaten ekim şart. Değerli yorumlarınız için teşekkürler
önemli değil özelden istediğin zaman soru sorabilirsin

karanlik

• Full Member
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2023, 12:45:45 »
ense ve arka taraftaki saç kalitesi iyi olduğu için ekimden memnun olma ihtimalin yüksek
6 ay fin kullanıp ekime girişsen 6 ayda da ekimden istenilen sonucu alsan 1 senede saç sorunun ortadan kalkar
foruma iyice bak biraz paraya kıyarak en çok beğenilen ekim merkezinden randevunu al ve saç sorununu kökten çöz

Facebook Twitter Instagram