Merhaba dün itibariyle saç ekimim gerçekleşti the hair kliniği bu forum sitesinde buldum başarılı sonuçlarından dolayı ikinci ekimimi yaptırmaya karar verdim, öncelikle sürecin başından beri çok yardımcı oldular kullanmam gereken takviyeler ve uymam gereken davranışlar konusunda bilgilendirdiler, sabah 8 de klinikte olmam gerekiyordu il dışından geldiğim için 45 dakika geciktim daha sonra ahmet bey ile ön görüşme yaptık bana ikinci ekim olduğum için elimizden geleni yaparız belki arka kısımlara ekim yapamayız ön saç çizgisini halletmemiz öncelikli dedi daha sonra ön saç çizgisi belirlerken çok titiz davranıldı önceki ekimde ön saç çizgisini bozan küçük bir alan yine ön saç çizgisini bozabilir diye alım yapmaya karar verildi saat 17.30 gibi ekimimiz bitti ekip gerçekten çok profesyonel ve işlerinde çok titiz,dikkatli o yüzden biraz fazla yoruldum
3800 saç bölgesinden 1000 de sakal bölgesinden alım yapıldı. Umarım iyi sonuçlanır çünkü bu iş büyük emek gerektiriyor. Ahmet bey ve ekibine emeklerinden dolayı çok teşekkürler. Fotoğrafları sırasıyla bir sonraki mesajda paylaşacağım.