Saç Ekimi Sonuçları
3000 greft yok gibi burada kardeşim yanlış anlama.. Yada ben yanlış bakıyorum fotoğrafa. Kendi saçların da vardı sanırım az çok o bölgede? Umarım sonuç mutlu eder seni. Ama forumda ki 3000 greft ekildi diye açılan konulara bir bak istersen. Biraz az gibi geldi bana. Hayırlısı olsun. Bu arada ekim merkezi neresi? Kim ekti? Hiç bir bilgi yok konunda..
İzmir bayraklıda likya estetik Doktorun ismini Unutun hocam hemşirelerle ektiler zaten kendi saçım mevcutuu sık çıkarmı peki
Daha tecrübeli arkadaşlar bu soruya daha iyi cevap verir sanırım.. Hayırlı olsun.
Okadar eziyet çekiyoruz bi anlamı olmalı hocam 🙄
Moral bozmaya gerek yok sonucu görmeden buradakiler sadece sana yorum yapıyor. En iyisini ekim merkezi bilir. 5000 ekilip çıkmayanlarda var
Çizgi hiç edtetik yapmamışlar bir daha gidince merkeze saç ekimi çizgidi konusunda kendilerini gelişrtirip öyle saç eksinler insanlara uyar bence.Merkezin adı izmir mi?
öncelikle hayırlı olsun ama sonuç inşallah bizi yanıltır seni mutlu ederçizgini hadi geçtim e çok seyrek bir ekim olmuşgenel olarak yapılan ekim sağlıklı rahat olabilirsin ama bir sıklaştırma daha yapıldı mı istediğin sonucu alırsın bence
Zerrin kara dıye bırı yapıyormus ekıbı ıle uzun yıılar yapan bırısıymıs ama cızgı ekım sıklıgı benıde tatmın etmedı umarın ıstedıgın gıbı saçların olur dostum